• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Büyükşehir Bisiklet Takımı, Türkiye Yol Şampiyonası şampiyonu oldu

Büyükşehir Bisiklet Takımı, Türkiye Yol Şampiyonası şampiyonu oldu
Sakarya Büyükşehir bisiklet takımı, Türkiye Yol Şampiyonası şampiyonu oldu.

Sakarya Büyükşehir bisiklet takımı, Türkiye Yol Şampiyonası şampiyonu oldu. Büyükşehir Belediyesi'nin 3 yıldır kazandığı Türkiye Şampiyonu unvanı bu yıl da devam etti ve seri 4 yıla çıktı. Yarışlarda Büyükşehir Belediyesi sporcuları Mustafa Sayar 1'nci, Halil İbrahim Doğan 2'nci, Onur Balkan 3'ncü oldu. Bireysel yarışlarda madalya kürsüsünde sadece Büyükşehir Belediyesi bisikletçileri yer aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bisiklet takımı sporcuları, 23-26 Haziran tarihleri arasında Gaziantep'te gerçekleştirilen Türkiye Yol Şampiyonası'na damga vurdu. Bisiklet Şehri Sakarya'yı katıldıkları her yarışta başarıyla temsil eden pedallar, Gaziantep'te yeni bir rekora daha imza attı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı bisikletçileri, 4 yıldır üst üste Türkiye Şampiyonu olma başarısını devam ettirerek, kırılması zor bir seri yakalamış oldu.

Gaziantep'te gerçekleştirilen ve Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun 2022 faaliyet programında yer alan Türkiye Yol Şampiyonası kıyasıya çekişmeye sahne oldu. 120 kilometre boyunca çevrilen pedalların sonunda Büyükşehir Belediyesi sporcuları Mustafa Sayar 1'nci, Halil İbrahim Doğan 2'nci, Onur Balkan 3'ncü oldu. Bireysel yarışlarda madalya kürsüsünde sadece Büyükşehir Belediyesi bisikletçileri yer aldı. Bireysel başarılarını takım başarısıyla da taçlandıran Büyükşehir Bisiklet Takımı, takımlar sıralamasında da Türkiye Şampiyonluğunun sahibi oldu. Bu sonuçlarla birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin 3 yıldır kazandığı Türkiye Şampiyonu unvanı bu yıl da devam etti ve seri 4 yıla çıktı. Kulüpten yapılan açıklamada, Bisiklet Şehri Sakarya'ya elde ettikleri başarılarla gurur yaşatan tüm bisikletçiler tebrik edildi.

Büyükşehir Bisiklet Takımı, Türkiye Yol Şampiyonası şampiyonu oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim