• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Büyükşehir Belediyesi Kampa Girdi

Büyükşehir Belediyesi Kampa Girdi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, halka daha iyi hizmet vermek ve yatırımların daha planlı ve programlı yapılması için bürokratlarıyla bir...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, halka daha iyi hizmet vermek ve yatırımların daha planlı ve programlı yapılması için bürokratlarıyla bir araya geldi. Daha önce ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı meclis üyeleriyle eğitim ve istişare toplantısı yapan Başkan Çelik, bu kez Büyükşehir bürokratlarıyla bir toplantı yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eğitim ve istişare toplantısının ikincisinde Büyükşehir bürokratlarıyla Kırşehir'de bir araya geldi. Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki tüm daire başkanlıkları ile yatırımcı kuruluşlardan tek tek önümüzdeki dönemle ilgili brifing aldı.

PLANLAMA VE EKİP ÇALIŞMASINA VURGU

Toplantının başında planlamanın önemini vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, iyi bir planlamanın verimi artırdığını söyledi. Planlama kadar ekip çalışmasının da önemli olduğunu dile getiren Başkan Çelik, bu amaçla her fırsatta Büyükşehir birimlerini ziyaret ederek personelin fikirlerini aldığını belirtti.

Kentin geleceğine yönelik yeni fikirler için mümkün olduğu kadar çok insandan görüş ve öneri aldığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, herkesin şehir için kafa yormasını istedi. Ekip olarak bir arada olmayı özellikle istediğini dile getiren Başkan Çelik, "Her birimin kendi yapacağı işleri diğer birimlerin de öğrenmesiyle birbirlerini tetikleyerek yeni fikirler ortaya çıkabilecek" dedi.

Kentin geleceği ile ilgili yeni projeler ortaya koyarak önümüzdeki üç yıllık dönemde hayata geçireceklerini belirten Başkan Mustafa Çelik, "Dua alacak, iz bırakacak işler yapmak istiyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerimiz devam ediyor ve bunlardan bir sıkıntımız yok. Ama önemli olan herkesin yaptığı belediyecilikten daha farklı belediyecilik yapmaktır. Uygulandığında bu şehir için fayda sağlayacak projeler ortaya koyalım. Ulaşım, toplu taşıma, altyapı, kentsel dönüşüm, yeşil alan ve sosyal-kültürel alanlarda yeni projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Başkan Mustafa Çelik sözlerinin sonunda önümüzdeki günlerde her birimle ayrıca toplantılar yapacağını kaydetti. Toplantıda daha sonra Büyükşehir Belediyesi'nin tüm daire başkanlıkları ve yatırımcı kuruluşlar tek tek söz alarak önümüzdeki dönemde planladıkları yatırım ve projelerle ilgili sunumlar yaptılar.

Büyükşehir Belediyesi Kampa Girdi

Büyükşehir Belediyesi Kampa Girdi

Büyükşehir Belediyesi Kampa Girdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim