• BIST 9079.97
  • Altın 2324.509
  • Dolar 32.364
  • Euro 34.907
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Büyükçekmece’de Mahalle Muhtarları Çalıştayı Gerçekleşti

Büyükçekmece’de Mahalle Muhtarları Çalıştayı Gerçekleşti
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mahalle muhtarlarıyla düzenlenen çalıştayda, belediyenin 2016 yılı yatırımları hakkında bilgi verdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mahalle muhtarlarıyla düzenlenen çalıştayda, belediyenin 2016 yılı yatırımları hakkında bilgi verdi. Belediye başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin de katıldığı gün boyu süren toplantıda mahalle muhtarlarının talep ve önerileri de değerlendirildi.

Büyükçekmece Belediyesi'nin ilçe genelindeki mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirdiği çalıştay, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Kütüphane Salonu'nda yapıldı. Çalıştayda, belediyenin 2016 yılı içinde Büyükçekmece'de gerçekleştirmeyi planladığı projeler ve programa alınan yatırımlar değerlendirildi. Muhtarların kendi bölgelerine ve Büyükçekmece'ye yönelik talep ve önerilerinin de değerlendirildiği toplantıda konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçenin 24 mahallesinde 2016 yılı içinde gerçekleştirilecek yatırım programının değerlendirildiğini belirterek, "Mahallelerimizin sorunlarını ve halkımızın beklentilerini en iyi bilen kişiler siz muhtarlarımızsınız. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksizin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi yanşanılabilir daha güzel Büyükçekmece'yi sizlerle birlikte oluşturmaktır" dedi.

"EL ELE BİRLİKTE HİZMET VERECEĞİZ"

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Demokrasimizin beşiği olan siz değerli muhtarlarımızla birlikte çok verimli bir çalıştay gerçekleştirdik. Bölgemize, halkımıza en iyi hizmeti sunmak adına ekibim ve siz muhtarlarımız ile el ele verdik. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Alınan yeni kararların Büyükçekmece'mize hayırlı olmasını diliyorum."

Büyükçekmece’de Mahalle Muhtarları Çalıştayı Gerçekleşti

Büyükçekmece’de Mahalle Muhtarları Çalıştayı Gerçekleşti

Büyükçekmece’de Mahalle Muhtarları Çalıştayı Gerçekleşti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim