• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Bursaspor İçin Yükseliş Dönemi

Bursaspor İçin Yükseliş Dönemi
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye yaptı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye yaptı. Altepe, yeni stadyumun açılışına sahne olan Bursaspor-Trabzonspor maçındaki ambiyansın tüm Türkiye'de konuşulduğunu belirterek, yeni stadyumun yönetimin yapacağı hamlelerle birlikte Bursaspor için bir yükseliş dönemini getireceğine inandığını söyledi.

Başkanlık makamındaki görüşmeye Bursaspor Başkanı Ali Ay ile yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir bürokratları katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ezici bir çoğunlukla Bursaspor başkanlığına seçilen Ali Ay ile yönetim kurulu arkadaşlarını kutladı. Bursaspor'u yönetmenin önemli ve onurlu bir görev olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, "Yeni stadyumla birlikte kulübü yönetmek size nasip oldu. Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Yeni başarıların, hızlı bir yükseliş döneminin tam zamanıdır. Avrupa takımı Bursaspor'un ortaya çıkartılacağı dönemler" dedi.

Başkan Altepe, ziyarette Büyükşehir Stadyumu'nun açılışına da sahne olan Bursaspor-Trabzonspor maçının Türkiye'de oluşturduğu ambiyansa da değindi. İstanbul medyasının günlerce stadyumu ve Bursaspor'un başarısını konuştuğunu kaydeden Başkan Altepe, "İşi buraya getirdik inşallah bundan sonra hep birlikte daha da ileriye taşıyalım. Bursaspor dolayısıyla Bursa daha da markalaşsın. Atacağımız adımlarla birlikte ben inanıyorum ki Avrupa'da klasmana girmeden gündeme gireceğiz" diye konuştu.

Bursaspor Başkanı Ali Ay da yeni dönemde Başkan Altepe'yle birlikte yeni ve büyük başarılara imza atacaklarını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen yeni stadyumun takıma ayrı bir heyecan getirdiğini, taraftarı ateşlediğini belirten Ay, "Bursaspor'a bir güven geldi. Birliktelik sağlandı. Bunu devam ettirirsek, hep birlikte takımı hak ettiği noktaya taşıyabiliriz" şeklinde konuştu.

Bursaspor Başkanı Ay, locaların satılması ve kulübün mali durumunun daha da iyileştirilmesi için Bursa'da iş yapan sanayicilerden destek istedi.

Bursaspor İçin Yükseliş Dönemi

Bursaspor İçin Yükseliş Dönemi

Bursaspor İçin Yükseliş Dönemi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim