• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Bursa’da yeni gençlik merkezleri yükselecek

Bursa’da yeni gençlik merkezleri yükselecek
AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, yapılan meydanlarda gençlik merkezleri oluşacağına dikkat çekerek, bu sayede gençlerin teknoloji ve diğer...

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, yapılan meydanlarda gençlik merkezleri oluşacağına dikkat çekerek, bu sayede gençlerin teknoloji ve diğer kötü alışkanlıklardan kurtulacağını söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, açıkladığı projelerde gençleri de sevindirdi. Şehir merkezlerine yapılacak meydanlarda gençler için de yerler yapılacak. Bu sayede gençler, buralarda daha fazla vakit geçirip, teknoloji ve diğer kötü alışkanlıklardan kurtulacak.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Nilüfer ilçesindeki BUSMEK kurslarını ziyaret etti. Burada kursiyerlerle buluşan Gözgeç, bez poşet dağıttı. Daha sonra KARADENİZSİAD'ın açılışına katılan Gözgeç, bir dil kursunu ziyaret etti. Daha sonra Gözgeç, Nilüfer ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

"Ev hanımlarının yaptığı ürünlerin pazarlanması çok önemli"

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın yeni dönemle ilgili çok güzel projeleri olduğuna dikkat çeken Gözgeç, "Şehir hastanemiz faaliyete geçiyor. Oraya metroyu uzatacağız. Üniversiteden Görükle'ye metro uzayacak. Bunun yanı sıra ev hanımlarının evde yaptığı ürünlerinin satışı önemli. Ürün evde yapılıyor ama pazarlaması ayrı bir sıkıntı. Büyükşehir Belediyemiz bununla alakalı proje yaptı. Evde yapılan ürünlerin pazarlanmasına destek verilecek. Bu stant açma, kültür merkezleri oluşturma tarzında olabilir. Bizzat Büyükşehir Belediyesi'nin buna öncülük etmesi kadınlarımız için önemli bir çalışma" dedi.

Gençlik merkezleri geliyor

Bursa'nın çok güzel bir şehir olduğunu anlatan Gözgeç, "Mihraplı Parkı'da çok önemli. Başka yeşil alanlarda yapacağız. Yaptığımız meydanlarda gençlik merkezleri oluşacak. Gençlerimizin spor aktivite alanlarına gidecek, kötü alışkanlıklardan kurtulacak. Bu teknoloji ve farklı bağımlılıklar olabilir. O gençlik merkezlerine ihtiyacımız var. Bursa'yı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlikte yöneteceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim