• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Bursa’da ‘Unutamadığım Öğretmenim’ Anı Yarışmasının Kazananları Ödüllerini Aldı

Bursa’da ‘Unutamadığım Öğretmenim’ Anı Yarışmasının Kazananları Ödüllerini Aldı
Genç Memur-Sen Bursa İl Başkanlığı'nın öncülüğünde Bursa'da düzenlenen "unutamadığım öğretmenim" konulu anı yarışmasının ödülleri sahiplerini...

Genç Memur-Sen Bursa İl Başkanlığı'nın öncülüğünde Bursa'da düzenlenen "unutamadığım öğretmenim" konulu anı yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

Eğitim-Bir-Sen ve Genç Memur-Sen'in 2006 yılından bu yana farklı konu ve formatta düzenlediği yarışma, bu yıl Türkiye'deki üniversite öğrencileri arasında gerçekleştirildi. Bursa ilinde dereceye girenlerin ödüllerine kavuştuğu yarışmada dereceye girenler, Uludağ Üniversitesi'nde eğitim gören öğrenciler oldu. Sendika binasında yapılan törende yarışmanın birincisi Abdullah Berk Akkaş, ikincisi Kübra Kul, üçüncüsü Merve Özen olarak açıklandı. İl düzeyinde birinci olan yarışmacı, 6 Ocak 2016'da birinci eser sahibine 7 bin TL, ikinciye 5 bin TL, üçüncü 3 bin TL, mansiyona (üç adet) bin TL, jüri özel ödülüne 2 bin TL verildiği Türkiye finallerine katılacak.

"ARZUMUZ OKUYAN VE ARAŞTIRAN GENÇLİK"

Törende gençliğin önemine vurgu yapan Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Numan Şeker, "Memur-Sen ailesi olarak her zaman yakan yıkan değil, okuyan ve araştıran bir gençlik arzuluyoruz" dedi.

Genç Memur-Sen'in arzuladıkları gençliğin oluşması için var olduğunu işaret eden Numan Şeker, "Sendika olarak bizim sadece kamu çalışanlarının özlük haklarının korunması, sosyal kazanımlar elde elde etmek olmadı. Her zaman toplumun sivil değerleri üzerine sendikacılık yapan bir camia olduk. Geçtiğimiz dönemlerde ODTÜ'de yaşanan olaylardan sonra gençlerimize sahip çıkma noktasında çok geri kaldığını, onlarla buluşamadığını ve onlara ön ayak olamadığını gördük. Bu bağlamda camiamız biraz geçte olsa Genç Memur-Sen'i oluşturdu. Genç Memur-Sen'in uzantısıyla üniversitelerde bir takım öğrenci toplulukları da kuruldu. Çok şükür bu oluşumların Bursa adımlarında da gerek kültürel gerekse diğer anlamda bugüne kadar pek çok önemli programa imza atarak gençliğimize ve öğrencilerimize değer kattı" diye konuştu.

Yarışmanın birincisi Abdullah Berk Akkaş ödülünü Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker'den, ikinci olan Kübra Kul ödülünü Eğitim-Bir-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı İlyas Kaya'dan, üçüncü olan Merve Özen'e ise ödülünü Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Sarıgül'den aldı.

Bursa’da ‘Unutamadığım Öğretmenim’ Anı Yarışmasının Kazananları Ödüllerini Aldı

Bursa’da ‘Unutamadığım Öğretmenim’ Anı Yarışmasının Kazananları Ödüllerini Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim