• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Bünyan’da Altyapı Yatırım Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Bünyan’da Altyapı Yatırım Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu başkanlığında; 2016 yılı içinde Bünyan'da yapılacak olan alt yapı yatırımları koordinasyon toplantısı...

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu başkanlığında; 2016 yılı içinde Bünyan'da yapılacak olan alt yapı yatırımları koordinasyon toplantısı yapıldı.

Bünyan Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'nun yanı sıra Kayserigaz, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi, KASKİ ve PTT kurumlarından temsilciler katıldı. Başkan Şinasi Gülcüoğlu 2016 yılı içinde Bünyan'da ağır bir altyapı yatırımı yapılacağını belirterek, "Önümüzde doğalgaz altyapı çalışması, 12 bin metrelik asbestli su şebekesinin değişmesi, elektrik hatlarının yer altına alınması gibi ağır yatırımların yaşanacağı bir süreç var. Yapılacak alt ve üst yapı çalışmalarıyla ilçemiz 2016 yılı içinde de bir şantiye görüntüsünde olacak. Bu süreçten vatandaşlarımızın en az şekilde etkilenmesi için yapılacak yatırımların taraflarıyla bir araya gelerek koordineli bir çalışma sergilenmesini istedik" dedi.

Başkan Gülcüoğlu yapılacak olan projeler hakkında bilgi vererek; "İnşallah bu yıl başlayacak olan SUKAP projesi kapsamında 12 bin metrelik asbestli içme suyu hattı temizlenecek. Bir aksilik olmadığı takdirde doğalgaz altyapısı tamamlanacak. Bunlarla birlikte enerji nakil hatları yer altına alınacak. Kamu kaynaklarını yerinde ve doğru kullanmak adına bütün bu çalışmaların tamamlanmasının ardından bizde üstyapıda yaya kaldırımı, peyzaj ve asfaltlama gibi çalışmaları yaparak, yıllarca sağlıklı bir şekilde kullanabilecek cadde ve sokakları Bünyanlı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan temsilciler ise Başkan Şinasi Gülcüoğlu'na böyle bir toplantı organize ettikleri için teşekkür ederek, "Bünyan'da yıllarca kullanılabilecek ciddi bir altyapı yatırımı yapılacak. Bizleri bir araya getirmeniz yapılacak çalışmaların bir uyum içerisinde yürümesini sağlayacak" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim