• BIST 9456.61
  • Altın 2496.131
  • Dolar 32.5945
  • Euro 34.78
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Bunu yazdı, 1 gün sonra öldü

Otomobilinin takla atması sonucu yaşamını yitiren 27 yaşındaki müzik öğretmeninin, ölmeden 1 gün önce Facebook hesabına yazdığı mesaj tüyleri ürpertti.
Mardin Midyat Fatih Ortaokulu müzik öğretmeni Mehmet Veysel Ünlü, bugün saat 02.00'da, kullandığı 63 UA 021 plakalı otomobil, Midyat-Mardin karayolunun 7'nci kilometresinde henüz belirlenemeyen bir sebeple takla atarak şarampole yuvarlandı. Yoldan geçen sürücüler tarafından farkedilen Ünlü, kaza yerine çağrılan ambulans ile Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşılan evli ve 8 aylık bir çocuk babası Ünlü'nün cenazesi burada yapılan otopsinin ardından Şanlıurfa'dan gelen ailesine teslim edildi. 
 
Hastane morguna gelen Ünlü'nün yakınları sinir krizi geçirdi.Midyat Fatih Ortaokulu’nda 4 yıldan bu yana müzik öğretmeni olarak görev yapan Ünlü'nün kaza sonucu hayatını kaybetmesi, öğretmen arkadaşları, sevenleri ve ailesi arasında büyük üzüntü yarattı.
 
Başarısı, çalışkanlığı ve özel yeteneği sayesinde birçok enstrümanı çalabilen Ünlü, Midyat’a ataması yapıldıktan sonra, hem okul içinde, hem de okul dışındaki zamanlarında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu tören, sosyal ve kültürel etkinliklerde görev alarak birçok konser düzenlemişti.Mehmet Veysel Ünlü’nün ölmeden bir gün önce sosyal paylaşım sitesi Facobook'taki hesabından, "Hazırla kendine lazım olanı, 4 karış kefene sararlar bir gün" diye bir söz paylaştığı görüldü. Bu yazıya gören arkadaşları da acılarını dile getiren çeşitli yorumlar yazdı.
 
Trafik kazasının duyulması üzerine Mardin Vali Yardımcısı Hüseyin Avcı, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Küçükyumuk, Mardin Milli Eğitim Müdür Vekili Zeki Atalay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, sendika temsilcileri, okuldaki mesai arkadaşları ve sevenleri hastaneye gelerek, Mehmet Veysel Ünlü'nün yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.
 
Mardin Vali Yardımcısı Hüseyin Avcı, trafik kazasında hayatını kaybeden Ünlü’nün eşi Seda Korkmaz Ünlü’ye başsağlığı dilerken, Ünlü’nün eşi cenaze arabasını göstererek, "Onu buraya koymuşlar. Bunun içinde, Veysel’i buraya koymuşlar. Kalksana Veysel" diye ağıt yakması, duygulu anların yaşanmasına neden oldu.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim