• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Bugün gündemde neler var?

Bugün gündemde neler var?
Bugün gündemde neler var?

1- Cumhurbaşkanı Erdoğan Somali'de

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi törenle karşılanacak.

- Mogadişu Havaalanı yeni terminal binasının açılış törenine katılacak Erdoğan, Somali-Türkiye Eğitim Araştırma Hastanesinin açılışını gerçekleştirecek.

2- Dünya Ekonomik Forumu Davos toplantıları

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dünya Ekonomi Forumu 45. Davos Toplantıları kapsamında, B20 Türkiye’nin onuruna vereceği resepsiyona katılacak, İsviçre’de yaşayan Türk vatandaşları ile buluşacak, programının ardından Türkiye'ye dönecek.

- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, forum kapsamında "Zor Zamanlarda Büyümek” başlıklı panelde konuşma yapacak. 

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yıldız Üniversitesi Mezunları Derneği Sosyal Tesisleri'nde, "Sosyal Politikalar ve Yoksullukla Mücadele" konulu toplantıya katılacak. 

4- Ali Gaffar Okkan Gönül Yolculuğu Projesi 

- Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, proje  kapsamında, şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın adı verilen "Ali Gaffar" ve "Gaffar Okan" isimli 102 Diyarbakırlı çocukla Başbakanlık Yeni Bina'da görüşecek.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakırlı çocuklarla bakanlıklarında bir araya gelecek.

5- Yarıyıl tatili başlıyor

- Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci karnelerini alacak. 

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kızılcahamam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 3D laboratuvar açılışı ve karne dağıtım törenine katılacak, Çağatay İlkokulunu ziyaret edecek, karne dağıtacak. 

6- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor. 

7- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor. 

8- Yemen'de, hükümet ve Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi'nin istifa etmesinin ardından yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

9- Mısır'da 25 Ocak 2011 devriminin yıl dönümü öncesinde, ülke genelinde cuma gösterileri düzenlenecek. 

10- Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, Tunus'ta temaslarda bulunacak. 

11- Türkiye İstatistik Kurumu, geçen yılın Aralık ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıklayacak.

12- Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta, Torku Konyaspor-Bursaspor ve Trabzonspor-Medicana Sivasspor maçlarıyla başlayacak.

13- Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu 4. hafta maçında, Anadolu Efes, deplasmanda Rusya'nın Nizhny takımıyla karşılaşacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim