• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Büğdüz Kur’an Kursu Dualarla Hizmete Açıldı

Büğdüz Kur’an Kursu Dualarla Hizmete Açıldı
Büğdüz Köyü Kur'an Kursu dualarla hizmete açıldı. Cami yanına inşa edilen iki katlı Kur'an Kursu, erkek ve kadın olmak üzere tüm köylülere hizmet...

Büğdüz Köyü Kur'an Kursu dualarla hizmete açıldı. Cami yanına inşa edilen iki katlı Kur'an Kursu, erkek ve kadın olmak üzere tüm köylülere hizmet verirken, alt katında oluşturulan misafir odaları ve cenaze yıkama alanıyla köyün önemli bir eksiğini tamamladı.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Müftü Dr. Ahmet Akın, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Şeyda Önen, İsmail Yağbat, Mustafa Kılıç, Merkez Köy Muhtarlar Derneği Başkanı Zekin Oral, İş Adamı Mustafa Yağlı ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni, öğle namazı sonrasında gerçekleştirildi.

Dualarla yapılan açılışın ardından misafirlerine hitabeden Köy Muhtarı Emin Yandım, Kur'an Kursu'nun 1 yılda tamamlandığını, 85 bin TL'ye mâl olan Kur'an Kursu'na başta İş Adamı Mustafa Yağlı olmak üzere katkı veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Müftü Dr. Ahmet Akın da kısa selamlama konuşmasında Kur'an-ı Kerim'in Müslümanlar için rehber olduğunu ve insanları Kur'an ışığında yetiştirmenin değerini anlattı.

AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'da, hayırlı olmasını temenni ettiği Kur'an Kursu'nun verimli kullanılmasını ve Kur'an okumayı bilmeyen herkesin genç yaşlı demeden kursa katılarak, Kur'an-ı Kerim'le buluşması gerektiğine işaret etti.

Dindar bir nesil yetiştirmek için Kur'an-ı Kerim'in ışığına sarılmak gerektiğini dile getiren Ceylan, "Temennimiz hizmete giren Kur'an Kursu dolup taşsın, Kur'an okumayı bilmeyen kimse kalmasın. Kur'an-ı Kerim'den ayrıldıkça, toplumda nifak ve fitne artmaktadır." şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından davetlilere yemek ikramı yapılırken, aynı zamanda ilahi ekibi de Kutlu Doğum Haftası nedeniyle birbirinden güzel ilahilerle açılış törenine renk kattı.

Büğdüz Kur’an Kursu Dualarla Hizmete Açıldı

Büğdüz Kur’an Kursu Dualarla Hizmete Açıldı

Büğdüz Kur’an Kursu Dualarla Hizmete Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim