• BIST 9524.59
  • Altın 2527.099
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.6588
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Bu Maçta Faul Serbest!

Bu Maçta Faul Serbest!
Dünyanın en hızlı yayılan sporlarından biri olan balon futbolu Erzincan'da açıldı.

Dünyanın en hızlı yayılan sporlarından biri olan balon futbolu Erzincan'da açıldı. Kuralları futbola benzeyen ancak bazı yönleriyle futboldan ayrılan balon futbolunun temel amacı eğlenmek.

Rekabetin ön planda olmadığı balon futbolu, Çarpışan otoları andıran futbol oyunu, oynayanlara ve izleyenlere de oldukça keyif veriyor. "Varlı Balon Futbol" adı altında Işıkpınar Spor Tesislerinde açılışı gerçekleştirilen bu eğlenceli spora ilgi büyük oldu.

Balon futbolunu Erzincan'a getiren genç girişimci Eren Varlı yaptığı açıklamada; "Her yaştan insanın oynayabileceği bir oyun olan balon futbolu Erzincan halkının eğlence anlayışını değiştirecek. Erzincan sosyal aktivite bakımından zayıf bir şehir. Bizde üniversiteli arkadaşlarımız için özellikle bu konuda bir adım atmak istedik. Futbolu ülke olarak çok seviyoruz. Bu alanda böyle bir farklılığın ilgi çekeceğini düşündük.

BAY-BAYAN HALI SAHA MAÇININ KAPILARINI BALON FUTBOLUYLA AÇTIK

Balon Futbolu Kuralları futbola benzeyen ancak bazı yönleriyle futboldan ayrılan balon futbolunun temel amacı eğlenmek. Kuralları ortadan kaldırdık. Çünkü balon futbolunda amaç gerilmek değil stres atmak.

BU MAÇTA FAUL SERBEST!

Balon futbolunda faul kavramı yok. Bay-Bayan karışık takımlar halinde maç yapılabiliyor. Şunda maçlarımız 5+5, 6+6 ve 7+7 takımlar şeklinde oynanıyor. Toplu organizasyonlara da açığız. İster oynayın, ister seyredin ne tarafta olursanız olun çok eğleneceğiniz kesin" şeklinde konuştu.

ÜCRETLER OLDUKÇA UYGUN!

Bir saatlik bir organizasyonla yapılan bir maç kişi başı 20 TL'den oluşuyor. En az 10 kişiden oluşabilen bir takımla sahaya çıkılıyor. Bu fiyata oynadığınız maçın kısa kesimler halinde videosu ve takım halinde fotoğraf çekimi de dahil. Ayrıca sahaya ulaşım içinde servis mevcut. Rezervasyonla sistemiyle çalışan firma öğrencilere indirim belli oranlarda indirim uygulanacağını, rezervasyon için ise "www.varlibalonfutbolu.com adresini ziyaret edebilir veya 0553 112 85 01 numaralı telefondan bilgi alınabileceğini belirtti.

OYNAMAK ÇOK ZEVKLİ!

Açılışta ilk kez maç yapan oyuncular harika bir spor olduğunu belirterek tüm herkesi bu çılgın maçta eğlenmeye davet ettiler. Sloganlarda bu maç başınızı döndürecek yazmasının sebebini oynayınca daha iyi anladık dediler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim