• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Bu gece Kadir Gecesi

Bu gece Kadir Gecesi
İslam dininde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi bu gece yani 31 Mayıs Cuma gününü 1 Haziran Cumartesi gününe bağlayan gece idrak edilecek.

İslam dininde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi bu gece yani 31 Mayıs Cuma gününü 1 Haziran Cumartesi gününe bağlayan gece idrak edilecek. Milyonlarca inanan Allah’ın rahmet ve bereketinin bol olduğu bu özel günleri sevdiklerine mesaj atarak paylaşmak istiyor. Haberimizde sevdiklerinize gönderebileceğiniz Kadir Gecesi mesajlarına ulaşabilirsiniz. İşte en anlamlı resimli Kadir Gecesi mesajları ve cuma mesajları…

 

KADİR GECESİ MESAJLARI 2019

 

kadir-gecesi-4.jpg

 

Gel ey Muhammed bahardir, dualar ardinda sakli, aminlerimiz vardır Hacdan döner gibi, Beraat”tan iner gibi gel gel Bekliyoruz yillardir Kadir Geceniz mübarek olsun

 

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi”nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin!

kadir-gecesi-2.jpg

 

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla”ya sunacağı ve O”nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir gecesiniz hayırlı olsun!

 

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

 

Kadir geceniz mübarek olsun Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin…

 

Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece.Kadir Geceniz kutlu olsun.

 

Samimiyetle iman edenler; kalplerini her türlü günah ve nifaktan arındıranlar; dürüstlükle ve tatlılıkla konuşanlar, tamahkarlıktan uzak duranlar, gerçekten mutluluğa ererler. Kadir Geceniz mübarek olsun.

 

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e! Hayırlı kandiller.

kadir-gecesi-1.jpg

 

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

 

Mübarek Kadir Gecenizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

 

Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde duşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle.Kandiliniz Kutlu olsun.

 

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim