• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Bozüyük’te Muhtarlar Günü düzenlenen törenlerle kutlandı

Bozüyük’te Muhtarlar Günü düzenlenen törenlerle kutlandı
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenler ile kutlandı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenler ile kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende ilk olarak Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Terle tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Terle yaptı. Dernek Başkanı Mustafa Terle, "Muhtarlar Günü" ilan edilmesinde başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Hükümete, Gazi Meclise ve emeği geçenlere teşekkür etti. "Tüm muhtar arkadaşlarımız Cumhuriyet değerlerimizin en alt bölümdeki temsilcileri olarak köyünde, mahallesinde ve sokağındaki insanının huzur ve güven içinde olması için çaba sarf etmektedir" diyen Dernek Başkanı Terle "Muhtarlarımızın zor şartlar ve kısıtlı imkânlarla yürüttükleri hizmetlerin karşılığı manevi haz olsa da, son dönemde yapılan iyileştirmelerin artarak devam etmesi devletimizin kendilerine verdiği önemin bir göstergesidir. Aynı önemi ve duyarlılığı Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'da göstermiş, pek çok il ve ilçelerden önce Bozüyük Belediyemizde 2015 yılı Mayıs ayında Muhtarlıklar Müdürlüğü kurulmuş ve hizmet vermektedir" diyerek Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür etti.

Dernek Başkanı Terle'nin ardından Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri Yaz ise Muhtarlar Günü ile ilgili olarak kendi yazdığı bir şiirini okudu.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından mahalle ve köy muhtarları Kaymakam Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı makamında ziyaret etti. Misafirlerine tek tek hoş geldiniz diyen ve Muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlayan Başkan Bakıcı "Kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi ve mahalle muhtarlarının etkinlik ve işlevlerinin artırılarak taleplerinin sonuçlandırılması amacıyla kurduğumuz Muhtarlıklar Müdürlüğümüz, taleplerin verimli ve etkin bir şekilde sonuçlandırılmasında önemli bir görev üstlenmektedir. Bu vesile ile gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir vazifeyi yerine getiren muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, İlçemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Ardından tüm muhtarlara çikolata hediye eden Başkan Bakıcı, görevlerinde kolaylıklar diledi.

Ziyaretler sonrasında ilçe protokolü üyeleri ve muhtarlara Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından yemek verildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim