• BIST 9057.95
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Börezli’de Kardeş Okul Buluşması

Börezli’de Kardeş Okul Buluşması
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Körfez Bahçeşehir Okulları öğrencileri, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında kendilerine Kardeş Okul olarak seçtikleri...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Körfez Bahçeşehir Okulları öğrencileri, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında kendilerine Kardeş Okul olarak seçtikleri Burhaniye Börezli İlkokulu'nda, bu defa da farklı damak tadına ait bir lezzeti paylaşmak amacıyla bir etkinlik düzenlediler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır'ın da katıldığı etkinlikte coşku yaşandı.

İlçeye 4 kilometre uzaklıktaki Börezli İlkokulu bahçesinde gerçekleşen etkinlik boyunca her iki okul öğrencilerinin birbirleriyle samimi bir atmosferde kaynaştıkları gözlemlendi. Börezli İlkokulu öğrencileri ve çoğunluğu annelerden oluşan öğrenci velileri ile konuk öğrenci ve öğretmenler kaynaşırken, öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır'a sorular sordu Anasınıfı çocuklarıyla da yakından ilgilenen Müdür Bahadır, çocuklar tarafından son derece büyük bir sevgiyle karşılandı. Börezlili velilere seslenen Müdür Güner Bahadır,"Börezli insanının misafirperverliğini yakından biliyoruz. Köyünüze her gelişte aynı sıcaklıkla karşılanıyoruz. Çocuklarınız da farklı bir okul ortamından kendilerini ziyarete gelen arkadaşlarına kucak açarken, sizlerden öğrendikleri bu misafirperver geleneği sürdürüyorlar. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Bahçeşehir Koleji Müdürü Semra Talay ve Okul Aile Birliği Başkanı Jale Kökten ile Okul Aile Birliği üyeleri rehberliğinde Börezli'ye gelen Bahçeşehir Koleji, öğrenci grubuylada bir süre sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, öğrencilerin kişisel-sosyal gelişimlerine katkı sağlayan sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarından ötürü öğrencileri tek tek tebrik ederek; farklı sosyal ortamlarda hayatını sürdüren insanlar arasında empati geliştirmenin, karşılıklı dayanışma ve yardımlaşmanın geleceğimiz açısından anlam ve önemine vurgu yaptı. Börezli İlkokulu minik öğrencilerinin halkoyunu gösterisiylede şenlenen Kardeş Okul etkinliği, Börezli İlkokulu ve Körfez Bahçeşehir Okulları idareci, öğretmen ve öğrencileri Müdür Güner Bahadır ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Börezli’de Kardeş Okul Buluşması

Börezli’de Kardeş Okul Buluşması

Börezli’de Kardeş Okul Buluşması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim