• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Bolu Dağı Tüneli'ndeki zincirleme kaza: İstanbul istikameti kapandı

Bolu Dağı Tüneli'ndeki zincirleme kaza: İstanbul istikameti kapandı
Bolu Dağı Tüneli'nde 18 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. İlk bilgilere göre 1'i ağır 30 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle İstanbul istikametine ulaşım durdu.

Bolu Dağı TEM Otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı. İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Bolu Valisi Ahmet Ümit, yaptığı açıklamada kazada yaralıların olduğunu bildirdi.

Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikameti Bolu Dağı Tüneli içinde yolcu otobüsleri, TIR ve otomobillerin karıştığı zincirleme Trafik kazası meydana geldi.

kaza-4-001.jpg

Çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. İstanbul istikametine giden araçlar Abant gişelerinden D-100 yoluna yönlendirildi.

kaza-1-003.jpg

BOLU VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA: 18 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit yaptığı açıklamada, "Kazayı az önce haber aldık. Tüm ekipler harekete geçti. İlk aldığımız bilgiye göre yaralamalı bir kaza olduğu söyleniyor umarım ölümlü değildir. Umarım böyle kalır. Ara ara kar yağışı devam ediyor. Normal şartlarda yollarımız açık. Mecbur kalmadıkça yola çıkmayalım. Tünel çevresinde özel ekiplerimiz var, anında müdahale ediliyor. Zincirleme olduğu için başka ekipler de gönderdik. Ben de olay yerine gidiyorum. Daha net bilgileri birazdan alacağız." dedi.

kaza-2-003.jpg

15 YARALI VAR

Bolu Valisi Ahmet yaptığı açıklamada, "Maalesef İstanbul istikametinde bir kaza yaşandı. Kazaya 18 araç karıştı. Yaklaşık 15 yaralı var. Söylemiş olduğumuz rakamlar her an değişebilir. Ağır yaralı bilgisi henüz yok elimizde. Şu an çok net bir şey söyleyemiyoruz" dedi.

kaza-3-005.jpg

Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

İstanbul Haber Ajansı               

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim