• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Bodrumspor, Cuma Günü Payasspor İle Karşılaşacak

Bodrumspor, Cuma Günü Payasspor İle Karşılaşacak
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Cuma günü Bodrum İlçe Stadı'nda Payasspor'u konuk edecek.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Cuma günü Bodrum İlçe Stadı'nda Payasspor'u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanında lider Etimesgut Belediyespor ile golsüz berabere kalarak 1 puan ile Bodrum'a dönen B.B. Bodrumspor, Salı gününden itibaren Payasspor maçı hazırlıklarına başladı. Bodrum İlçe Stadı'ndaki antrenmanı izleyen B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya, Etimesgut Belediyespor maçını değerlendirerek başladığı konuşmasında şunları söyledi;

"Etimesgut'a galibiyet için gitmiştik ama bir puan ile döndük. Takımımız orada da iyi oynadı ve galibiyeti kaçırdı. Ayrıca deplasmanda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Orada ufak tefek olaylar yaşandı, onlar olmasaydı iyiydi ama bu olaylar iki camia arasındaki dostluğu bozamaz. Bu haftaya gelince evimizde çok önemli bir maç oynayacağız. Payas da ikinci yarının en formda takımlarından birisi. İkinci yarıda onlar 15 puan topladı, biz 20 puan topladık. İkinci yarının en fazla puan toplayan 2-3 takımdan birisi. Onlar da düşmemek için elinden geleni yapıyor ama ben inanıyorum ki, taraftarlarımızla bütünleşerek bu Cuma Bodrum'da Payas'ı yenerek yolumuza devam edeceğiz. Ben takımıma, teknik heyetime, taraftarımıza, herkese güveniyorum. Gelin hep beraber bütünleşelim, karnaval havasında güzel bir maç izleyelim. Hep beraber Bodrumspor sevgisini yaşayalım"

Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Cem Cambaz ise şunları söyledi;

"Gerçekten iyi hazırlanmıştık Etimesgut maçına her maça hazırlandığımız gibi. Etimesgut biliyorsunuz ligin lideri, kendi sahasında oynadığı maçta hem seyirciyi, hem de coşkuyu arkasına katmamak için maçın başından itibaren iyi bir oyun sergiledik. Kontrollü bir oyun oynadık ve bir o kadar da rakibe top vermeden onların coşkusunu arttırmadan topun bizde olmasını sağladık. Bizleri 90 dakika boyunca hiç durmadan destekleyen, bizleri kendi evimizde oynuyormuşuz havasını veren, Bodrumspor sevdalılarına ve Asi Tayfa'ya çok teşekkür ediyorum"

Payasspor ile ilk yarıda oynanan karşılaşmada golsüz berabere kaldıklarını belirten Cem Cambaz, Cuma günü oynanacak karşılaşma öncesi şunları söyledi;

"Özellikle ikinci devre 15 puan topladılar. Çıkıştalar ve düşmemek için mücadele ediyorlar. 3. Ligde anlık ve günlük performanslar çok önemli. Biz bütün rakiplerimizi çok ciddiye aldığımız gibi Payasspor'u da ciddiye alıyoruz ve önemsiyoruz. Onları da Bodrum'da en iyi şekilde ağırlayıp, kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz. Taraftarlarımızı da Cuma günü saat 13:30'da Bodrum Şehir Stadı'na bekliyoruz. Onlar her zaman bizim canımız, ciğerimiz, destekçimiz ve yine aynı desteği onlardan bekliyoruz"

11 Mart Cuma günü Bodrum İlçe Stadı'nda oynanacak B.B. Bodrumspor ile Payasspor karşılaşmayı Bursa bölgesinden İsa Yücel Çırakoğlu yönetecek.

Bodrumspor, Cuma Günü Payasspor İle Karşılaşacak

Bodrumspor, Cuma Günü Payasspor İle Karşılaşacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim