• BIST 9142.4
  • Altın 2325.313
  • Dolar 32.3796
  • Euro 35.0028
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Bodrum Ve Turkuaz Kıyılar Itb Berlin’de

Bodrum Ve Turkuaz Kıyılar Itb Berlin’de
Dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na katılan Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı...

Dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na katılan Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum-Fethiye-Marmaris Turizm Konseyi tarafından "Turkuaz Kıyılar" konseptiyle kurulan stant ile Bodrum tanıtım çalışmalarını sürdürdü.

09 - 13 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenen ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'nda, Bodrum'un uluslararası düzeyde tanıtımının yapılması için gerçekleşen çalışmalara destek veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Kemal Orman da eşlik etti. Fuara ayrıca Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Kirt, TAV Havalimanları Pazarlama Müdürü Serkan Karahatay, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt ve dernek üyeleri, BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar yanı sıra Bodrumlu, Marmarisli ve Fethiyeli turizmciler de katıldı.

Turkuaz Kıyılar konseptli Bodrum-Fethiye-Marmaris üçlüsünün bir arada tanıtıldığı standı TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy başta olmak üzere dünyanın sayılı tur operatörü, seyahat acentası ve otel yetkilileri ile yerli yabancı turizmciler ve çok sayıda kişi ziyaret etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, fuarın ilk günü, TAV Havalimanları Pazarlama Müdürü Serkan Karahatay ile birlikte dünyanın önde gelen uçak şirketleri, tur operatörleri ve seyahat acentası yetkilileriyle bir dizi toplantı düzenledi. Yoğun bir şekilde geçen bu toplantılar sonrasında edindiği izlenimlerini aktaran Başkan Mehmet Kocadon, önümüzdeki sezon ve ilerleyen süreçte Almanya'dan Bodrum'a gelecek turist sayısında artış öngördükleri söyledi. Ayrıca aralıksız olarak gerek yurt içi gerek yurt dışında yıl içinde Bodrum standı ile 30'a yakın fuarda tanıtım faaliyetlerini sürdürdüklerini de sözlerine ekleyerek, "Ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuz olaylardan dolayı elbette turizm sektörü de önemli ölçüde etkileniyor. Ancak bizler inanıyoruz ki, Bodrum olarak bu krizden en iyi şekilde çıkacağız, sezonu kayıp vermeden geçireceğiz, çalışmalarımız da hep bu yönde. Ve umuyorum ki turist sayımızı daha da artıracağız. Özellikle Almanya'dan çok umutluyum. Bodrum, bu fuarda da gördüğüm kadarıyla Alman tur operatörleri ve seyahat acentalarının ilgi odağı halinde. Yaptığımız görüşmeler umut veriyor. Bu da Bodrum'a gelecek olan Alman turist sayısında önemli bir artış yaşanacağına işaret ediyor." dedi.

Başkan Kocadon, fuarda röportaj yapmak isteyen yerli yabancı basın mensuplarının da sorunlarını yanıtlayarak turizm sezonu hakkındaki değerlendirmelerini paylaşıyor. Avrupalıların yakından takip ettiği Alman turizm kanalı Sonnenklar TV'nin yazı işleri müdürü Melanie Benz'in de sorularını yanıtlayan Başkan Kocadon, röportajda Bodrum'daki turizm faaliyetleri hakkında bilgi vererek Alman turistleri Bodrum'a beklediklerini söyledi.

Tanıtım çalışmaları kapsamında fuar boyunca Bodrum Belediyesi tarafından Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerinde hazırlanan Bodrum haritası, Bodrum tanıtım broşürleri, etkinlik kitabı ve 3D tanıtım film CD'lerinin de dağıtımı yapılarak stant görevlileri tarafından katılımcılara Bodrum hakkında bilgiler veriliyor.

Bodrum Ve Turkuaz Kıyılar Itb Berlin’de

Bodrum Ve Turkuaz Kıyılar Itb Berlin’de

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim