• BIST 9548.09
  • Altın 2498.086
  • Dolar 32.4993
  • Euro 34.5477
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Black Panther filmi, 2019 Oscar Ödül törenlerinde aşağıdaki dallarda Oscar kazanmıştı

Black Panther filmi, 2019 Oscar Ödül törenlerinde aşağıdaki dallarda Oscar kazanmıştı
Tüm dünya tarafından Marvel serisi filmlerinden Black Panther'da sergilediği oyunculukla tanınan 43 yaşındaki aktör Chadwick Boseman hayatını kaybetti. Boseman bir süredir kolon kanseri ile mücadele ediyordu.

Boseman’a ait sosyal medya hesabından ölümüne dair yapılan yazılı açıklamada, “Boseman’ın ölümünü bildiriyor olmaktan büyük acı duymaktayız

Black Panther filmindeki Kral T'Challa’yı canlandırması hayatının onuruydu” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Boseman’ın hayatını kaybetmesine ilişkin ABD basınına açıklamada bulunan yapımcı Nicki Fioravante, Los Angeles’te yaşayan Boseman’ın hastalığının bir süredir 4. seviyeye ulaştığını ve son anlarını ailesiyle beraber geçirdiği belirtti.

Marvel Studios’un başkanı ve Marvel’in baş kreatif yöneticisi Kevin Feige yaptığı açıklamada, “Chadwick'in ölümü kesinlikle yıkıcı” dedi. O bizim T’Challa’mızdı, Kara Panterimizdi ve sevgili dostumuzdu. Sete her adım attığında karizma ve neşe saçıyordu ve ekranda her göründüğünde gerçekten silinmez bir şey yarattı. Çalışmalarında birçok harika insanı somutlaştırdı ve hiç kimse harika adamları hayata geçirmede onun kadar iyi değildi. Canlandırdığı herhangi bir kişi kadar zeki, nazik, güçlü ve güçlüydü. Marvel Studios ailesi kaybının yasını tutuyor ve ailesiyle birlikte yas tutuyoruz ” şeklinde konuştu.

Walt Disney Co. başkanı Bob Iger ise, “Chadwick Boseman’ın trajik bir şekilde hayatını kaybetmesi hepimizin kalbini kırdı. Olağanüstü bir yetenek ve tanıdığım en nazik ve bağışlayıcı ruhlardan biriydi. Kara Panter’in çığır açan rolüne muazzam bir güç, haysiyet ve derinlik getirdi; efsaneleri ve klişeleri yerle bir etti. Dünya çapında milyonlarca insan için uzun zamandır beklenen bir kahraman haline geldi ve hepimize statükodan daha büyük hayaller kurmak ve daha fazlasını talep etmek için ilham verdi. Olduğu her şeyin yanı sıra olması gereken her şeyin yasını tutuyoruz. Arkadaşları ve milyonlarca hayranı için ekrandan yokluğu, sadece hayatımızdaki yokluğuyla gölgede kalıyor. Disney’de hepimiz ailesine dualarımızı ve içten taziyelerimizi gönderiyoruz ” ifadeleriyle acı kayıp hakkında paylaşımda bulundu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim