• BIST 9693.46
  • Altın 2495.355
  • Dolar 32.3811
  • Euro 34.6983
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Bisikletçilerden Eskişehir Polisine Sitem

Bisikletçilerden Eskişehir Polisine Sitem
Eskişehir Bisiklet Dünyası Adanır Spor Bisiklet Kulübü Başkanı Muammer Erdem; 14 Martta gerçekleştirdikleri turda, kendilerine ilgisiz davrandıkları...

Eskişehir Bisiklet Dünyası Adanır Spor Bisiklet Kulübü Başkanı Muammer Erdem; 14 Martta gerçekleştirdikleri turda, kendilerine ilgisiz davrandıkları iddia ettiği Eskişehir polisine sitem etti.

Eskişehir'de 14 Mart Tıp Bayramı dolaysıyla bir tur düzenleyen Bisiklet Dünyası Adanır Spor Kulübü üyeleri, bekledikleri gibi bir tur yapamadı. Tur için gerekli olan tüm izinleri aldıklarını açıklayan Muammer Erdem, beklemedikleri bir durumla karşılaştıklarını anlattı. Kendilerine yardımcı olacak polis ekiplerinin yetersizliğinden yakınan Erdem, "Biz Eskişehir'de yıllardır tur düzenliyoruz. Tıp Bayramı'nda da sağlık çalışanları için tur düzenledik. Aynı gün Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Eskişehirspor'un maçı vardı. Biz önceki günlerden Eskişehir Valiliği, Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Odunpazarı Belediyesi'nden gerekli izinleri aldık. Saat 10.40'da başlayacak turumuz için polis ekiplerini bekledik. Gelen olmayınca aradık ve yoğun olduklarını söyleyerek, turu 12.40'a almamızı söylediler. Biz de polisimizi zor durumda bırakmamak için kabul ettik ve bekledik. Zaten YGS 12.20'de bitiyordu. İki polis ekibi geldi. Tam tura başlayacağımız zaman beklenmedik sözlere maruz kaldık. "Futbol maçı var, sınav var, bir de sizinle uğraşıyoruz" gibi sözlere muhatap olduk. Ben izni zaten emniyetten aldım. Uğraşmak istemiyorlarsa izni vermeseydiler. Ben de o kadar insanı oraya getirmezdim. Velileriyle birlikte gelen çocuklar vardı. Tatsız bir tur gerçekleştirdik. Gelen ekipler, güzergahı trafiğe de kapatmadı. Araçların içerisinde bisikletlerle devam ettik. Ekip arabasının biri önde, diğeri arkada devam etti. Arada mesafe de vardı ve hiç bizlerle bir alakaları yoktu. Gelmemiş olsalardı da bir şey fark etmezdi. Hiç bir faydaları olmadı" dedi.

Bisikletçilerden Eskişehir Polisine Sitem

Bisikletçilerden Eskişehir Polisine Sitem

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim