• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Bisiklet turları Küçükköyspor’un gelir kaynağı oldu

Bisiklet turları Küçükköyspor’un gelir kaynağı oldu
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin en büyük mahallelerinden Küçükköy'ün Balıkesir Süper Amatör Ligi temsilcisi Küçükköy Spor, dört tekerlekli bisikletler...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin en büyük mahallelerinden Küçükköy'ün Balıkesir Süper Amatör Ligi temsilcisi Küçükköy Spor, dört tekerlekli bisikletler kiralayarak hem bölge turizmine katkı hem de sarı-kırmızı camianın kasasına yaz dönemi süresince ekonomik gelir sağlamaya çalışıyor.

Küçükköy'ün dünyaca ünlü plajlarıyla tanınan Sarımsaklı mevkiinde sahil bandında geçen yıl satın alınan dört tekerlekli ve çift pedalı 2 ve 4 kişilik bisikletleri satın alıp kiralamaya başlayan Küçükköy Spor yönetiminin bu ilginç buluşuna vatandaşların da ilgisi yoğun oluyor.

Yarım saati 20 lira, 1 saati ise 40 liradan kiralanan bisikletlerle ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Küçükköy Spor Kulüp Başkanı Murat Güren, kulüp olarak ekonomik güçlükler içinde olduklarını vurguladı.

Bu yıl yine bisikletlerle Sarımsaklı'nın turizmine katkı vermekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Güren, "Turizm sezonu süresince bölgemize gelen ziyaretçilerimize hem tatillerine hoş anılar bırakmak hem de kulübümüze gelir sağlamak istedik. Bu amaçla geçtiğimiz yıl; aile tipi 4 ve 6 kişilik 10 adet, iki kişiliklerden de 11 adet olmak üzere 21 adet dört tekerlekli bisiklet satın aldık ve bunları bölge turizmimizin hizmetine sunduk. Bu yılda bu bisikletlerle bu hizmetimizi sürdürüyoruz." dedi. Üzerinde Küçükköy Spor'un ambleminin bulunduğu bisikletlerin 2 yıldan bu yana bu yılda, yoğun talep gördüğünü kaydeden Murat Güren, "Kulüp yönetimimizdeki ekip arkadaşlarımla birlikte Küçükköy ve Sarımsaklı da gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup, spora teşvik etmeye çalışıyoruz. Biz ekip olarak bu hizmeti verirken çoğunlukla kulübün masraflarını yönetici arkadaşlarımızla kendi ceplerimizden ödüyoruz. Bu tür küçük gelirle de kulübümüze ekonomik katkılar kazandırmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sarımsaklı Pazaryeri'nin yan tarafında hizmet veren Ayvalık Belediyesi Küçükköy Spor Gece Çarşısı'na da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözleniyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim