• BIST 9548.09
  • Altın 2501.515
  • Dolar 32.4997
  • Euro 34.5525
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Birkonfed’den Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Birkonfed’den Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret
Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Genel Merkez Teşkilat Başkanı Orhan Muşul ve beraberindekiler Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret...

Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Genel Merkez Teşkilat Başkanı Orhan Muşul ve beraberindekiler Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BİRKONFED Genel Merkez Teşkilat Başkanı Orhan Muşul, yeni kurulan bir oluşum olmalarına rağmen hızlı bir şekilde teşkilatlanmaya başladıklarını söyledi. Başkan Orhan Musul, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'nin iş gücü sloganıyla yola çıktık. 2015 yılının son çeyreğinde kurulduk ve hızlı bir şekilde 81 ilde teşkilatlanmaya başladık. Bu manada Türkiye'de 17 ilde Avrupa'da da 2 ülkede temsilciliğimiz mevcuttur. Bu yapının hareket etmesiyle Kayseri İl Başkanımız Tuğba Hanım ile yaptığımız istişareler sonucunda kendisinin oluşturmuş olduğu yönetimiz ziyarete geldik. Yapmış olduğumuz ziyaretlerden fazlasıyla memnunuz. En kısa süre içerisinde yapacağımız tespitlerimiz sonucunda Kayseri'ye il başkanlığımızı açmak üzere harekete geçiyoruz."

BİRKONFED Kayseri İl Başkanı Tuğba Yörük şehre hizmet getiren, topluma değer katmaya çalışan bir STK olmak adına üzerlerine düşen her şeyi yapacaklarını belirterek, "Kayseri'de BİRKONFED ailesi olarak yapmak istediğimiz o kadar güzel şeyler var ki. Çok güzel işler yapacağımıza bizler inanıyoruz. Biz tabela STK'sı olmamak adına bu şehre hizmet getiren, topluma değer katmaya çalışan bir STK olmak adına üzerimize düşen her şeyi yapmak için yola çıktık. Projelerimizle inşallah değerler katacağız. Projelerimizle milli şuurlarımıza dokunacağız, turizme dokunacağız, iş dünyasına dokunacağız, aklınıza gelip gelemeyecek her konuda yapılabilecek ne varsa yapmaya hazır bir şekilde inşallah Kayseri halkının hizmetine talibiz. Bu yola bu niyetle çıktık" ifadelerini kullandı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, BİRKONFED yönetimi ile sohbet etti.

Birkonfed’den Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Birkonfed’den Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim