• BIST 9645.02
  • Altın 2409.257
  • Dolar 32.5591
  • Euro 34.7092
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Bir şebekenin kent genelinde 'swinger' yöntemiyle kadınlara fuhuş yaptırdığını saptadı.

Bir şebekenin kent genelinde 'swinger' yöntemiyle kadınlara fuhuş yaptırdığını saptadı.
Sabahın ilk saatlerinde şüphelilerin evlerine baskın yapan ekipler, haklarında yakalama kararı bulunan çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Adana’da yakalanıp, sağlık kontrolüne getirilen şüphelilerin arasında evli çiftlerin de olduğu görüldü.

Gelen habere göre, Adana merkezli 11 ilde swinger (eş değiştirme) yöntemiyle kadınlara fuhuş yaptırdığı öne sürülen şebekeye yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. 35 kişi hakkında yakalama kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir şebekenin kent genelinde 'swinger' yöntemiyle kadınlara fuhuş yaptırdığını saptadı.

Gözaltına alında sorgulanan kadınlar, gözyaşları ifade verdi. Seks partilerine katılan kadınlar, eşleri tarafından teşvik edildiğini, sonrasında ise alışkanlık haline geldiğini söyledi. Seks partisi için ‘tur’ adı altında farklı şehirlere gittiklerini de dile getiren kadınların, zaman zaman çocuklarını bırakacak kimse bulamayınca, villaya getirdiği ortaya çıktı. Bu kişilerin çocuklarını üst katta uyuttuktan sonra, alkol ve uyuşturucu alıp grup seks yaptığı ifade edildi. Seks partilerine düzenli olarak katılan 11’i resmi nikahlı 16 çiftin 6’sının Adana, 5’inin Mersin, 4’ünün Osmaniye, 1’inin ise Kayseri’den gruba katıldığı belirlendi.

Swinger,  partilerinin kapalı grup halinde yapılan seks partisine dışarıdan gelenlerin referans göstermesi istendi. Maddi geliri yüksek ve unvan sahibi olanları tercih edilirken, katılım için de bin 500 lira alan E.Ş.’nin kazancı bazı geceler 25 bin TL’ye kadar çıktı. Tek katılanların isteğine göre üniversite çevresinden kız ayarlanırken, kadınları da E.Ş.’nin kız arkadaşı E.A.’nın organize ettiği saptandı.

Şebekeye üye olduğu öne sürülen 35 kişinin adresini belirleyen ekipler, savcılığın yakalama kararı çıkartmasının ardından Adana merkezli 11 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim