• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Bir Milyon Kişi Sağlık Aradı

Bir Milyon Kişi Sağlık Aradı
İzmir Üniversitesi Hastanesinin resmi internet adresi www.izmiruniversitesihastanesi.com, 6 ayda 1 milyondan fazla ziyaret edildi.

İzmir Üniversitesi Hastanesinin resmi internet adresi www.izmiruniversitesihastanesi.com, 6 ayda 1 milyondan fazla ziyaret edildi.

Sağlıkta kalitenin önem kazandığı günümüzde JCI ve Sağlık Bakanlığı kalite birinciliği ödülüne sahip İzmir Üniversitesi Hastanesi, dijital dünyada da önemli çalışmalar yapıyor. Resmi internet sitesi, alanların tanıtıldığı mikro siteler ve sosyal medya aracılığıyla güncel sağlık konuları ve online randevu hizmetleri kullanıcılara ulaştırılıyor. Sağlık çalışmaları hakkında tüm bilgilerin alınabildiği İzmir Üniversitesi Hastanesinin resmi internet adresi www.izmiruniversitesihastanesi.com 6 ayda 1 milyondan fazla ziyaret edildi. Bu süreçte siteye Amerika, Rusya, Kolombiya ve Zimbabve'nin aralarında bulunduğu 125 ülkeden giriş yapıldı.

SÜREKLİ GÜNCEL

Teknolojik alt yapı çalışmalarına önemli yatırımlar yapıldığını ifade eden İzmir Üniversitesi Hastanesi İletişim Müdürü Seyhan Kahrıman, "Dijital dünyanın giderek büyüdüğü günümüzde sağlık hizmetlerinin aktarılması ve halka ulaştırılması gün geçtikçe daha fazla önem kazanıyor. Dijital platformları sürekli güncel bilgilerle yeniliyoruz. Bunun yanında, bölümlerimizin tanıtıldığı ve sağlıktaki teknolojik gelişmelerin anlatıldığı mikro siteler aracılığıyla sağlık ihtiyaçlarına yönelik doğru bilgi veren bir web ortamı kurguladık. Bu sistem birbiriyle eş güdüm içerisinde çalışıyor" dedi.

"ÖNERİLERİ DİKKATE ALIYORUZ"

Seyhan Kahrıman, tüm görüş ve önerilerin titizlikle incelendiğini belirterek, "Amacımız sadece kurum hakkında bilgi veren dijital ortam olmak yerine hastaların ihtiyaçlarına yönelik bilgi sunan doğru yönlendiren bir bilgi platformu oluşturmaktadır. Dijital dünyayı hasta taleplerine hızlı ve etkin biçimde çözüm sunan bir dijital araç olarak görüyoruz" diye konuştu.

YALAN YANLIŞ BİLGİ HALKI YANLIŞ YÖNLENDİRİYOR

İzmir Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Özlem Ecemiş de, web ortamında, paylaşım sitelerinde yani sanal dünyada sağlık içerikli pek çok yayın yapıldığını belirterek şunları söyledi:

"Bu yayınların bir kısmındaki paylaşımlar insanımızı yanlış yönlendiriyor ve gerçekçi olmayan vaatler sunuyor. Bunların örneklerini hemen her gün görüyoruz. İnsanların zor durumda olmasından faydalanan olabiliyor. Kurum olarak amacımız etik değerler içinde halkımıza hatta yurt dışında yaşayanlara doğru bilgiyi sunarak sağlıklarına kavuşmalarına yardımcı olmaktır."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim