• BIST 9051.7
  • Altın 2298.322
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Bingöl’de Trafik Kazası: 10 Yaralı

Bingöl’de Trafik Kazası: 10 Yaralı
Bingöl'de buz tutan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan minibüs içerisinde bulunan 10 kişi yaralandı.

Bingöl'de buz tutan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan minibüs içerisinde bulunan 10 kişi yaralandı. Yaralılar Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, kaza, Bingöl-Genç karayolu Baylas Petrol mevkiinde meydana geldi. Genç-Bingöl arası yolcu taşımacılığı yapan Şeyh Muhammed Alagöz yönetimindeki 12 D 0012 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Meydana gelen trafik kazasında araç içerisinde bulunan yolculardan 10 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Kazadan yara almadan kurtulan sürücü Şeyh Muhammed Alagöz, "Genç'ten Bingöl'e gelirken rampadan üçüncü vitesle çıkıyordum. Araç kendiliğinden kaydı, frene de dokunmadım, araç kayarak yan yattı" dedi.

"YOL SÜREKLİ BUZ TUTUYOR"

Bingöl-Genç yolunun 4 yıldır tamamlanamadığını ve sürekli kazalar meydana geldiğini anlatan S.S. 5 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Rıza Aktekin ise, "Bu yol bitirilseydi bu kazalarda yaşanmazdı. Yol üzerinde kabak ağaçları olduğu için de bu rampalı bölge güneş almıyor ve yol buz tutuyor" diye konuştu. Karayollarına da sitem eden Aktekin, şunları kaydetti:

"Karayollarına daha önce yolun kötü olduğunu söyledik tuzlama çalışmaları yapılsaydı bu kaza da olmazdı. Havaalanı kavşağı da aynı şekilde orası da kötü. Bu yolda sürekli tuzlama çalışması yapılması gerekiyor. Karayollarını aradığımız zaman tuzlama yapacaklarını söylüyorlar, kaza olduktan sonra tuzlama çalışması yapmanın anlamı da yok zaten."

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bingöl’de Trafik Kazası: 10 Yaralı

Bingöl’de Trafik Kazası: 10 Yaralı

Bingöl’de Trafik Kazası: 10 Yaralı

Bingöl’de Trafik Kazası: 10 Yaralı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim