• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Bilinçli Aileler Zeka Oyunlarını Tercih Ediyor

Bilinçli Aileler Zeka Oyunlarını Tercih Ediyor
Çocukların zeka gelişiminin farkında olan bilinçli ebeveynler, dikkatli oyuncak seçimi ile çocuklarını hem teknolojik oyun batağından kurtardığı, hem...

Çocukların zeka gelişiminin farkında olan bilinçli ebeveynler, dikkatli oyuncak seçimi ile çocuklarını hem teknolojik oyun batağından kurtardığı, hem de birlikte keyifli vakit geçirmelerini sağladığı belirtildi.

Eskişehir Atatürk Caddesindeki Zeka ve Akıl Oyunları Mağaza Sahibi Ali Arı, birçok ödül almış Pentago oyunu ile zeka oyunlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Zeka oyunlarının her geçen gün çocukların ve ailelerin gündemine girdiğini belirten Arı, oyunların keyifli vakit geçirmeye yaradığını aktardı. Zeka oyunlarının yanlış tanındığına da değinen zeka oyunlarının sadece zihinsel efor gerektiren ya da satranç gibi aşırı yoğunlaşmayı gerektiren uzun soluklu oyunlar olduğunu düşünen müşterilerimiz oyunlarımızla tanışınca yanıldıklarını hemen itiraf ediyorlar. Gerçekten de ikili, tekli ya da dört kişilik birçok zeka oyunu hem eğlendirici hem de zihin egzersizi yaptıran ürünler. Bu oyunların belki de en gözdesi Pentago oyunu. Oyun İsveç üretimi olup ülkenin zeka oyunları konusunda aldığı ödüllerin hepsinin toplamından daha fazla ödül almış. Bence de tasarımı ve oyun mantığı açısından bu ödülleri fazlasıyla hak ediyor" dedi.

"ZEKA OYUNLARINA İNDİRİMLİ SAHİP OLUN"

Pentago oyunun oynanma şekli ile ilgili bilgi veren Ali Arı, yeni projesiyle oyuna indirimli olarak da sahip olunabileceğine dikkat çekti. Pentago'nun iki kişiyle oynanan bir strateji oyunu olduğunu anlatan Arı, "Oyun dört hareketli kare zeminin üzerinde misketlerle oynanıyor. Amaç yatay-dikey-çapraz olarak 5 misketi aynı hizaya getirme üzerine kurulu. En önemli kural bir misket koyduğumuzda misket olan bir zemini doksan derece döndürmek. Oyunu keyifli yapan da bu. Her bir döngünün sonucunu tahmin etmek görsel ve geometrik zekayı inanılmaz geliştiriyor. Rakibin beşli yapmasını engellerken kendi beşlinizin planlarını kuruyorsunuz. Hızlı ilerleyen sürükleyici bir özelliği olan bu oyunumuz birçok zeka oyununun karması olan oldukça şık bir üründür. Pentago oyununu almak isteyenler mağazamızdan temin edebilirler ya da www.aliariakademi.com adresinden de oyun kurallarını öğrenebilirler. Oyuncaklar için başlattığımız geri dönüşüm projesi de ilgi görmeye devam ediyor. Eski ve evde oynanmayan oyuncakları getiren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Toplanan oyuncaklar ihtiyaç sahibi çocuklara götürülecek ve proje katılım sağlayanlar zeka oyunlarını indirimli alabilecekler" şeklinde konuştu.

Bilinçli Aileler Zeka Oyunlarını Tercih Ediyor

Bilinçli Aileler Zeka Oyunlarını Tercih Ediyor

Bilinçli Aileler Zeka Oyunlarını Tercih Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim