• BIST 8990.53
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Bilecik’te oy kullanma işlemleri devam ediyor

Bilecik’te oy kullanma işlemleri devam ediyor
Bilecik'te Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi devam ederken, milletvekilleri, bürokratlar ve siyasi parti temsilcileri...

Bilecik'te Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi devam ederken, milletvekilleri, bürokratlar ve siyasi parti temsilcileri farklı yerlerde oylarını kullandılar.

İlk olarak TBMM Başkanvekili ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bahçelievler Mahallesi Şehit Kaymakam Muhammet Safitürk Ortaokulu'nda 1010 nolu sandıkta eşi Aysel ve çocuklarıyla birlikte oyunu kulandı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, saat 11:00'de eşi Funda Eldemir ile birlikte Bilecik'in Pazaryeri İlçesine bağlı Bozcaarmut Köyün'de 1022 nolu sandıkta oyunu kullandı. Burada seçimlerinin önemine değinen Eldemir, "Bugün yapılan seçimler Cumhurbaşkanı Hükümet sisteminin ilk seçimleri. Seçimler ilimize, ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Ardından saat 12:00'da Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, merkez Bahçelievler Mahallesinde bulunan Huzur Evinde 1001 numaralı salonda, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ise; merkez Hürriyet Mahallesi 700. Yıl Ortaokulu 1070 nolu sandıkta eşi Nesrin Can ile birlikte oyunu kullandı.

AK Parti Bilecik birinci sıra milletvekili adayı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı ile birlikte merkez Bahçelievler Mahallesi Şehit Kaymakam Muhammet Safitürk Ortaokulu'nda 1015 nolu sandıkta oyunu kullandı. Torunu Mihrimah ile oyunu sandığa atan Yağcı, seçimlerin önemine dikkat çekerek hayırlı olmasını diledi ve "Bu seçimler gerçekten ülkemiz açısından çok önemli bir sürenin başlangıcını teşkil ediyor" dedi.

MHP Milletvekili adayları İbrahim Sertan Yalçınkaya eşi Seda Yalçınkaya ile birlikte Ertuğrulgazi Mahallesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 1057 numaralı sandıkta oyunu kullandı. 2'inci sıra adayı Hasan Yıldırım ise; Vezirhan beldesinde Vezirhan İlköğretim Okulu 1027 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim