• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Bilecik’te MHP’de Sular Durulmuyor

Bilecik’te MHP’de Sular Durulmuyor
Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Kurucu İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Keskin, bu görevinden istifa ettiğini belirterek, "Bundan sonra kendimi Ülkü...

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Kurucu İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Keskin, bu görevinden istifa ettiğini belirterek, "Bundan sonra kendimi Ülkü Ocaklarına hizmet için adayacağım" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından Bilecik il ve merkez ilçe yöneticilerinin görevden alınmasının ardından kurucu başkanlık görevine Mehmet Karuk atanmıştı. Karuk'un listesinde en başında yer alan Mehmet Ali Keskin, il yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Keskin ,İHA muhabire yaptığı açıklama, istifası yazısını parti binası kapalı olduğu için kapının altından attığı söyledi. Gençliğinden beri Ülkü Ocaklarında yetişmiş ülkücü ruhunu ve terbiyesini almış bir birey olduğunu söyleyen Keskin "Bugüne kadar hiçbir il yönetiminde ve merkez ilçe yönetiminde yer almadım. Kimseye de beni listenize yazın demedim. Geçtiğimiz hafta Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Genel Merkezimiz tarafından kapatılan il ve merkez ilçe başkanlığına atama yapıldı. Kurucu İl Başkanlığı görevine Sayın Mehmet Karuk, merkez ilçe başkanlığına sayın Mustafa Poyraz atandı. Ben ise il yönetimi kurucu üye olarak ismim yazıldı. Daha görev dağılımı olmadan ortada bir şey yokken, kraldan önce kralcılar ortaya çıktığını gördüm. Ben hiç kimsenin yükselmesi için basamak olmadım, olmam da. Lakin zaten MHP üzerine oyunlar oynanmaktadır. Sayın Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli beyimizin rahatsızlığı sebebi ile ortalığı boş bulan bazı kimseler, MHP'ye oyun oynayamaya kalkışmasınlar diye kurucu üye oldum. Ama gördüm ki sadece mevki, koltuk sevdalıları var" dedi.

"ÜYELİKTEN DÜŞÜRENLERE VE ÜYE YAPMAYANLARA BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Sözlerine, rahmetli Alparslan Türkeş'in "Ülkücüler insanlık alemi içinde ne uşak olmayı ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır. Türk milletinin yenilmez zinde hayat gücü ve yüce Türk milletinin teminatı ve istikbali ülkücü gençlerdir" sözlerine ile devam eden Keskin, "Bu sebeple ben daha önce eski Merkez İlçe Başkanı Mahmut Özbekar döneminde MHP üyeliğim düşürülmüştü. Geçtiğimiz 7 Haziran seçimleri öncesi üye kayıt formu, kimlik fotokopisi ve fotoğrafımı vermeme rağmen üye yapılmadım. Beni üyelikten düşürenlere ve üye yapmayanlara ben hakkımı helal etmiyorum. İl yönetimi daha kendisini basına tanıtmadan o ilçeyi görevden alalım, bu ilçeyi görevden alalım, yerine kimi atayalım işlerini başladılar. Ben hiç kimsenin özellikle seçilmiş kadroların görevden alınmasına karşıyım. Bu sebeple gördüğüm lüzum üzerine MHP kurucu üyelikten istifa ediyor. Bundan sonra hayatıma Ülkü Ocakları çatısı altında mücadeleme devam edeceğim" dedi.

Bilecik’te MHP’de Sular Durulmuyor

Bilecik’te MHP’de Sular Durulmuyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim