• BIST 9444.25
  • Altın 2498.384
  • Dolar 32.5863
  • Euro 34.7995
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 33 derslik yenilendi

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 33 derslik yenilendi
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, imzalanan "benimde sıram var" projesi kapsamında 33 derslik yenilendi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, imzalanan "benimde sıram var" projesi kapsamında 33 derslik yenilendi. Dersliklerden Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun'da, kendi adına iki sınıfı yenilerken, projenin açılışıyla ilgili yapılan programda, öğrenciler TSO Başkanı Uzun'a mektup yazarak teşekkür etti.

Bilecik genelindeki okullardaki sınıflarının yenilenerek öğrencilerimizin daha modern şartlarda eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmeleri amacıyla imzalanan "Benim de sıram var" projesi kapsamında Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Fevzioğlu Akaryakıt Ltd. Şti. sahibi Fevzi Uzun iki sınıf donatarak destek oldu.

700. Yıl İlk ve Ortaokulunda düzenlenen açılış programına Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Müdür Yardımcısı Coşkun Bakırtaş, Bilecik TSO Genel Sekreteri Yalçın Yıldız, 700. Yıl İlk ve Ortaokulu Müdürü Adem Aydın, öğrenci velileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

TSO Başkanı Uzun; "Eğitim insanımızın yaşam kalitesini yükselten, ülkemizin refah, istikrar ve rekabet gücüne katkıda bulunan, maddi, manevi ve kültürel değerlerini geliştirerek koruyan, gelecek nesillere aktaran olmazsa olmaz vazgeçilmez ertelenmez bir süreçtir. Bugün burada donatılan yeni bir sınıfların açılış heyecanını öğrencilerimizle birlikte yaşamak için bir araya geldik. Ayrıca proje kapsamında desteğini esirgemeyen herkese teşekkür eder, Benimde Sıram Var projesine sanayi kuruluşlarımız başta olmak üzere herkesin desteğini bekliyoruz." dedi.

BÜTÇEDEN EN BÜYÜK PAY AYRILIYOR AMA YETMİYOR

Yapılanların büyük bir amaca hizmet ettiğini ifade eden Vali Yardımcısı Mustafa Güney, "Bütçeden en büyük rakamı Milli Eğitim Bakanlığına ayırıyoruz ama yetmeyebiliyor. Dolayısıyla hayırseverlerimize ihtiyaç duyuyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde başlatılan proje meyvelerini vermeye başladı. Proje kapsamında bugüne kadar 33 dersliğe ulaştık. Bu manada yapılan bu hayırlı işlerin diğer iş adamlarımıza ve işletmelerimize örnek olacaktır. Genç bir nüfusa sahip olduğumuz için eğitime yapılacak katkının da daima devam etmesi gerekir" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, eğitime destekte bulunan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Fevzioğlu Akaryakıt Ltd. Şti. sahibi Fevzi Uzun'a plaket takdim ederek teşekkür etti.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 33 derslik yenilendi

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 33 derslik yenilendi

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 33 derslik yenilendi

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 33 derslik yenilendi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim