• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Bilecik Belediyespor Liderlik Umuduna Veda Etti

Bilecik Belediyespor Liderlik Umuduna Veda Etti
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) takımlarından Bilecik Belediyespor liderlik maçında iyi mücadele etmesine rağmen mağlup oldu.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) takımlarından Bilecik Belediyespor liderlik maçında iyi mücadele etmesine rağmen mağlup oldu.

Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu" nda oynanan EBBL E Grubu ikinci tur son maçını Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı da izledi. Maç başlangıcında Bilecik Belediyespor baş antrenörü Yeşer Karabulut, Karesi Spor baş antrenörü Fahri Güler'e Bilecik'e ait hediye takdim etti. Grubu lider bitirme umuduyla sahaya çıkan Bilecik Belediyespor, Karesi spor'a 63-69 yenilerek gruptan lider çıkma umudunu kaybetti. Maça Aykut, Saday, Metin, İbba, Emre Alkaç 5'i ile başlayan Bilecik Belediyespor ilk periyota iyi savunmayla başladı. Bilecik Belediyespor iyi mücadelesine rağmen ilk periyotu 12-14 geride bitirdi. İkinci periyot her iki takımında sayı arayışlarıyla geçti. Bilecik Belediyespor iyi savunmasına devam etse de ilk yarıda soyunma odasına 23-27 mağlup girdi. Üçüncü periyotun başlamasıyla maça iyice asılan Bilecik Belediyespor, Metin'in ribauntları, Aykut'un üçlükleri ile 32-29 öne geçti. Üçüncü periyodun devamında Bilecik Belediyespor Saday'ın üçlükleri ve seyircinin baskısıyla üçüncü periyodu 47-44 önde tamamladı. Dördüncü periyotta Karesi spor kazandığı faullerle durumu 53-58'e getirdi. Kararlarından dolayı hakemin seyirciden büyük tepkiler aldı. Maç sonucun25 saniye varken Bilecik Belediyespor 7 sayı farkla kazanamayacağı için maça son verildi. Bilecik Belediyespor maç sonucunda 63-69 mağlup olarak liderlik umudunu kaybetti. Bu mağlubiyetle Bilecik Belediyespor liderlik umudunu kaybetse de ligi ikinci tamamlayarak gruptan çıkarak play-off" lara kaldı.

Maç sonucu konuşma yapan Bilecik Belediyespor Baş Antrenörü Yeşer Karabulut, maalesef liderlik maçlarını kaybettiklerini evlerinde maç kaybetmenin onları çok üzdüğünü söyledi. Sözlerine devam eden Karabulut; " İstemediğimiz bir mağlubiyet ama en azından verdiğimiz mücadele güzel, takımımız iyi mücadele etti ama maçın kırılma anında çok erken faul problemine girdik. O faullerden Karesispor çizgiye çok gittiler o çizgilerden çok basket buldular ve kendilerine çevirdiler maçı. Çok kuvvetli bir rakip, liderdiler. Grubu ikinci tamamladık şimdi play- Off'ta İzmir Üniversitesi'yle eşleştik sanırım. Önümüzdeki hafta netleşecek. İzmir Üniversitesi'ni burada iki maç burada ağırlayacağız bir maçta İzmir'de oynayacağız. İnşallah burada İzmir'i yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Kazansaydık bizim için daha iyi olacaktı hem moral, motivasyon açısından ama her şeye rağmen buraya gelen sayın Belediye Başkanımız Selim Yağcı, bizi izlemeye gelen duyarlı ve çok sevdiğimiz Bilecik seyircisine çok teşekkür ediyoruz. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum rakibi de galibiyetinden dolayı kutluyorum. Hakemler saha içerisinde de söyledim çok ucuz fauller çaldılar. Bizim mücadele gücümüzde o an biraz düştü. Sürekli çizgiye gittiler ve oradan kolay basketler attılar. İyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama sonuç olarak kritik kararları var tartışılacak kararları var. Bizimde hatalarımız var onlarında hataları var. Maçı kaybettik sonuçta hakemlere bağlamak yanlış olur. Biz mücadele ettik ama iyi basketbol oynamadık bence. Burada bugün söylenmesi gereken tek şey iyi mücadele ettik fakat iyi basketbol oynamadık. Böyle mücadele edelim iyi basketbol oynayalım. İnşallah play-offları kazanalım." dedi.

Öte yandan grubu ikinci bitirerek play-off'lara kalan Bilecik Belediyespor'un rakiplerinin önümüzdeki hafta içerisinde belli olacağı öğrenildi.

Bilecik Belediyespor Liderlik Umuduna Veda Etti

Bilecik Belediyespor Liderlik Umuduna Veda Etti

Bilecik Belediyespor Liderlik Umuduna Veda Etti

Bilecik Belediyespor Liderlik Umuduna Veda Etti

Bilecik Belediyespor Liderlik Umuduna Veda Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim