• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Bilecik Belediyesi’nin ’’2018 Kültür ve Sanat Etkinlikleri’’

Bilecik Belediyesi’nin ’’2018 Kültür ve Sanat Etkinlikleri’’
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "2018 Kültür ve Sanat Etkinlikleri" kapsamında Bileciklilerle bir araya gelen Üstün Dökmen için salon adeta...

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "2018 Kültür ve Sanat Etkinlikleri" kapsamında Bileciklilerle bir araya gelen Üstün Dökmen için salon adeta doldu taştı.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda "Aileler Değişiyor Bilecik Gelişiyor" projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler ile akademisyen, psikolog, yazar ve televizyon programcısı Üstün Dökmen ile Aile Eğitimi Söyleşisi gerçekleştirildi. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen söyleşiye vatandaşların yoğun ilgisi damga vurdu. Bilecik'te olmaktan ve Bileciklilerle buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden usta televizyon programcısı Üstün Dökmen, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti.

"Bu akşam salonumuzu hınca hınç doldu"

Bileciklileri birbirinden güzel konu ve konuklarla buluşturmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Bileciklileri, her ay birbirinden güzel konu ve konukları ile buluşturan Belediyemiz 2018 Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında birbirinden güzel programlar gerçekleştiriyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün organizasyonunda gerçekleştirilen programda; Akademisyen, Psikolog, Yazar ve Televizyon programcısı Üstün Dökmen ile Aile Eğitimi Söyleşisi gerçekleştirdi. Salonu dolduran vatandaşlarımıza Aile Eğitimi konusunda bilgi, deneyim ve tecrübelerini paylaşarak anne ve babalara tavsiyelerde bulundu. Bu akşam salonumuzu hınca hınç dolduran katılımcılara ve eşsiz söyleşisi için Üstün beye teşekkür ediyorum. İnşallah belediye olarak önümüzdeki haftalarda ve aylarda da birçok güzel ve önemli konuda vatandaşlarımızı aydınlatmak üzere değerli konukları ağırlayama devam edeceğiz. Aileler Değişiyor Bilecik Gelişiyor projesi kapsamında önümüzdeki aylarda yeni konu ve konukları Bilecik'imizle buluşturacağız. Bir arada olmamız vesilesiyle, vatanımızın savunmasında canlarını feda eden Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Afrin'de mücadele eden kahraman ordu mensuplarımıza Cenabı Allah'ın yar ve yardımcısı olmasını niyaz ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı, söyleşi sonunda akademisyen Üstün Dökmen'e, Bilecik toprağından yapılan vazo ve kahve fincanı takımı hediye etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim