• BIST 9079.97
  • Altın 2306.659
  • Dolar 32.3183
  • Euro 35.0385
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi hizmete giriyor

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi hizmete giriyor
Projesi Bilecik Belediyesince hazırlanan ve yapımı bir seramik fabrikası tarafından gerçekleştirilen Bilgi Evi'nin anahtar teslimi töreni gerçekleştirildi.

Projesi Bilecik Belediyesince hazırlanan ve yapımı bir seramik fabrikası tarafından gerçekleştirilen Bilgi Evi'nin anahtar teslimi töreni gerçekleştirildi.

Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan Bilgi Evi bahçesinde gerçekleştirilen törene, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve Bien Seramik'in Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan da katıldı. Anahtar teslim töreni öncesi konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, "Bilecik'imize böyle bir hizmeti kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum. Bilecik Belediyesi olarak Selim Yağcı'nın başkanlığı dönemindeyken beraber görüşmelerimizde sağ olsun kendileri böyle bir hizmet etmek talebinde bulundular. Biz de bu talebi doğrultusunda bir değerlendirmeyle yer tespitini yaptık ve kendileri Bilecik'imize Bilgi Evi kazandırdılar. Ben Nurullah beye bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi ki hizmetinin devamını talep ediyorum kendilerinden inşallah hayırlı uğurlu olur. Bu bir açılış değil, bu bir anahtar teslimi. Açılışını böyle büyük bir projeyi böyle kısa bir açılışla değil daha görkemli bir şekilde ileri ki zamanda inşallah yapacağız" dedi.

"Türkiye'nin en güzel lisesi olacak"

Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan ise; 20 yıldır Bilecik'te hizmet ettiklerini anlatarak, "Başladığımızdan bu yana gece gündüz iş yerimizi geliştirmeye uğraştık, çok şükür onu bir seviyeye getirdik inşallah daha da devam edecek. Bu arada Bozüyük'te de bir lise inşaatımıza başladık. Allah kaza bela vermezse önümüzdeki sene sezonuna yetiştirmeye çalışacağız. Bir de herhalde Türkiye'nin en güzel lisesi olacak. Bunu niye söylüyorum. Kızımın adına yapıyoruz orayı da. Yaşamımız boyunca iş hayatımız geliştikçe ondan sonraki bütün hedefimiz bu yatırımlarımızda, bu yardımlarımızda, bu halkla birleşmemizde devam etmeye çalışacağız" dedi.

Öte yandan Nurullah Ercan konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Konuşmanın ardından Ercan, yapımı tamamlanan Bilecik Evi'nin anahtarı Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can'a teslim etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim