• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Beyoğlu’nda Savunma Sporlarına Yoğun İlgi

Beyoğlu’nda Savunma Sporlarına Yoğun İlgi
Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulları'ndan sonra düzenlediği Kış Spor Okulları'na da yoğun ilgi gösteriliyor.

Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulları'ndan sonra düzenlediği Kış Spor Okulları'na da yoğun ilgi gösteriliyor. 8 branşta devam eden kurslardan savunma sporlarına katılan 237 öğrenci bir taraftan boş zamanlarını değerlendirirlerken diğer taraftan da fiziki gelişimlerini tamamlayarak kendilerini geleceğe hazırlıyor.

Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beyoğlu Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği "Beyoğlu Kış Spor Okulları" kapsamında,bu yıl da sağlıklı nesiller yetiştirmeye devam ediyor. Kış sporları kapsamında Savunma Sporları Eğitimi alan Beyoğlulu minik öğrenciler, bir taraftan sevdikleri spor dalıyla ilgili eğitim alırken diğer yandan da, kendilerini geleceğe hazırlama imkanı buluyorlar.

237 ÖĞRENCİSAVUNMA SPORLARI EĞİTİMİNDEN FAYDALANIYOR

Beyoğlu Belediyesi'nin Aynalıkavak ve Fetihtepe Semt Konaklarında verilen Savunma Sporları Eğitimi ile çok sayıda öğrenci bir araya geliyor. 2015-2016 Kış Spor Okulları kapsamında Aynalıkavak Semt Konağı'nda 132, FetihtepeSemt Konağı'nda da 105 olmak üzere toplamda 237 öğrenci, ücretsiz olarak verilen Savunma Sporları Eğitimi'nden faydalanıyor.

"BU KURSU AÇTIĞI İÇİNBAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ"

Beyoğlu Belediyesi Kış Spor Okulları kapsamında Savunma Sporları Eğitimi alan İhsan Şerif İlköğretim Okulu öğrencisi Hakan Can Bozkurt, Savunma Sporları Eğitimi ile kendilerini savunmayı ve başkalarına karşı dürüst olmayı öğrendiklerini belirterek,"Savunma haricinde birine vurulmaması gerektiğini de öğrendik. Bu kursu açtığı için Başkanımız Ahmet Misbah Demircan'a çok teşekkür ederiz. Yanımda olsaydı ellerinden öperdim" dedi.

Beyoğlu’nda Savunma Sporlarına Yoğun İlgi

Beyoğlu’nda Savunma Sporlarına Yoğun İlgi

Beyoğlu’nda Savunma Sporlarına Yoğun İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim