• BIST 9548.09
  • Altın 2498.086
  • Dolar 32.4993
  • Euro 34.5477
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Beyaz eşya devi Ninova Park’ta

Beyaz eşya devi Ninova Park’ta
Bünyesinde barındırdığı öncü markalarla Diyarbakır'ın en çok tercih edilen alışveriş merkezlerinden bir olan Ninova Park, Alman beyaz eşya devi Bosch'un...

Alman beyaz eşya devi, Ninova Park alışveriş merkezinde hizmete girdi.

Bünyesinde barındırdığı öncü markalarla Diyarbakır'ın en çok tercih edilen alışveriş merkezlerinden bir olan Ninova Park, Alman beyaz eşya devi Bosch'un da tercihi oldu. Kentte bulunan mağazalarını artırmak için çalışmalarını sürdüren firma, yeni açılacak olan 4 mağazasından birini Ninova Park'ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta, çocuklar için de palyaço gösterisi yapıldı.

Mağaza açılışı için gelen Türkiye Satış Direktörü İhsan Kara, açtıkları yeni mağazalarda yeni konseptlerle tüketicileri ulaşacaklarını belirtti. Kara, "Diyarbakır'a en son 2,5 yıl önce kadar gelmiştim. Bu sefer geldiğimde hayatın Diyarbakır'da normale döndüğünü gördüm. Güzel bir güne uyandık hava çok güzeldi. Sokaklarda biraz dolaştık Diyarbakır'ın 3 sene öncesine göre normalleştiği, sokaklarda insanları, yerli turistleri gördüm ve çok sevindim. Diyarbakır ekonomisine önümüzdeki günlerde pozitif katkıları olacaktır muhtemelen. Diyarbakır'da mağaza açmaya geldik. Diyarbakır önemli illerden bir tanesiydi. Yaklaşık 2 milyon nüfuslu böyle bir ilde tam istediğimiz pozisyonda değildik. Son bir yıldır burada mağaza arayışlarımız vardı mevcut ortaklarımız ile birlikte. Bu konuda ekibimiz iyi çalıştı Diyarbakır'ın önemli noktalarında geçtiğimiz 7-8 aydır 4 tane ayrı noktada 4 ayrı mağaza açma imkanını bulduk. Birincisini bugün burada açıyoruz. Bunlar bizim Türkiye genelindeki bin mağazamızdan 4 tanesidir. Yeni mağazalarımızda yeni konseptlerimizle tüketicileri farklı bir deneyim ortamı yaratarak ürünlerimizin test edilmesini, test edildikten sonra satın almasını sağlayacak bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Şuana kadar ki örnekler bu konuda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Mağazanın bu hale getirilmesinde emeği geçen arkadaşlarıma ve Ninova AVM yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim