• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Beşiktaş’ın Süper Kahramanları

Beşiktaş’ın Süper Kahramanları
Beşiktaş'ın ligde geride kalan 21 maçından özellikle bir kaçının hikayesi sahadaki süper kahramanları tarafından yazıldı.

Beşiktaş'ın ligde geride kalan 21 maçından özellikle bir kaçının hikayesi sahadaki süper kahramanları tarafından yazıldı. Siyah-beyazlı takımın öne çıkan 5 ismi, son dakikalarda buldukları gollerle Kara Kartallara 30 puan kazandırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Gençlerbirliği'ni 1-0'lık skorla mağlup eden Beşiktaş'ta keyifler yerinde. Özellikle lig maratonu boyunca bazı haftalarda kritik 3 puanlar alan siyah-beyazlılarda bu puanları takımına kazandıran futbolcular ise Şenol Güneş'in vazgeçilmezleri arasında.

Ligde oynadığı 21 maçta rakip filelere 49 gol atan Kara Kartallar, kendi ağlarında ise 20 gol gördü. Siyah-beyazlılarda rakip ağlara bol gol atılmasının yanı sıra bazı maçlarda atılan bir gol bile siyah-beyazlı takımı adeta ipten aldı.

SOSA'DAN 9 PUAN

Attığı gollerle siyah-beyazlı takımın adeta kurtarıcısı haline gelen oyuncu ise Arjantinli Jose Sosa oldu. Tecrübeli orta saha ligin ilk yarısında Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarında attığı gollerle takımının ilk devreyi lider tamamlamasında kritik rol oynadı. 18. hafta erteleme müsabakasında ise Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında attığı tek golle Beşiktaş'a 3 puan kazandıran Sosa, siyah-beyazlı takımın oynadığı 21 müsabakada kritik bir 9 puanı tek başına Kara Kartalların hanesine yazdırdı. Arjantinli süper star takım arkadaşlarına ise 7 asist yaparak, ligde asist krallığında şu an zirvede bulunuyor.

3 İSİM, 18 PUAN

Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre ve Mario Gomez ise yine attıkları son dakika golleriyle Beşiktaş'a toplamda 6 maçta rahat nefes aldıran isimler. Oğuzhan, Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarında rakip filelere kaydettiği gollerle takımını adeta sırtlarken 6 puan, Gökhan Töre ise ilk yarıda oynanan Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarıyla 6 puan; Gomez ise önceki gün oynanan Gençlerbirliği ve ilk devrede oynanan Fenerbahçe maçlarıyla takımına 6 puan katkıda bulunurken, bu üç futbolcu toplamda Beşiktaş'a 18 puan kazandırdı.

Q17 DE LİSTEDE

Beşiktaş'ta oynadığı 17 maçta 3 gol 3 asistlik performans sergileyen Quaresma da siyah-beyazlı takımda kritik dakikalarda attığı goller ve yaptığı asistlerle Şenol Güneş'in vazgeçilmezleri arasında. Tecrübeli kanat oyuncusu ligin ilk devresinde oynanan 8. hafta maçında 0-0 eşitlikle giden Çaykur Rizespor müsabakasında attığı golle takımının hanesine 3 puan yazdırmıştı.

Beşiktaş'ın bu 5 süper kahramanı takımlarına şampiyonluk yolunda toplamda 30 puan kazandırmayı başardı.

Beşiktaş’ın Süper Kahramanları

Beşiktaş’ın Süper Kahramanları

Beşiktaş’ın Süper Kahramanları

Beşiktaş’ın Süper Kahramanları

Beşiktaş’ın Süper Kahramanları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim