• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Beşiktaş transferlerine imza attırdı

Beşiktaş yeni kalecileri Tolga ve Günay ile kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira için imza töreni düzenledi.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Futbol Genel Direktörü Önder Özen de yer aldı.

Futbol Genel Direktörü Önder Özen, yeni oyuncular transfer edilme nedenlerini ve özellikleri hakkında basın mensuplarına bilgilendirmelerde bulundu. Sözleşmelerin imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan Jose Sambade Carreira, "1.5 aydır yoğun bir şekilde çalışıyorduk. Önder beye çok teşekkür ederim. 1.5 aylık sürede bana çok yardımcı oldu.

İspanya’da 14 yıl Deportivo’da çalıştım. Büyük işler yaptık orada. Türkiye ligini biliyorum. Teklif aldığımda şaşırdım ama hemen kabul ettim. Büyük bir takıma geldim ve İstanbul’da yaşayacağım için mutluyum. Kaleciler çok iyi çalışıyorlar. Yeni sisteme hemen ayak uydurdular. Büyük kalecilere sahibiz. Beşiktaş’ın kalesinin gole kapalı olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

TOLGA ZENGİN: BEŞİKTAŞ'A GELMEK ONUR VERİCİ

Beşiktaş'ın Trabzonspor'dan kadrosuna dahil ettiği Tolga Zengin ise "Beşiktaş’a gelmek onur verici. Transferimde emeğie geçen başta Başkanımız Fikret Orman olmak üzere İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve Önder Özen’e teşekkür ediyorum. Burada arkadaşlık çok üst düzeyde. Kaleciler arasında uyum var. Jose ile çalışmaktan mutluyum. Ondan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum." diye konuştu.

untitled-50.20130816182959.jpg

Genç kaleci Günay Güvenç de Beşiktaş’tan teklif aldığında çok heyecanlandığını dile getirerek, şöyle konuştu: "Çok gururluyum Beşiktaş’ta forma giyeceğim için. Jose ile çalışacak olduğum için çok şanslıyım. Tolga abimden de çok şey öğreneceğim. Cenk ve Emre de üst düzey oyuncular. Beşiktaş’ın kalesinin emin ellerde olduğunu düşünüyorum."

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen törende Futbol Genel Direktörü Önder Özen de yer aldı. Sözleşmelerin imzalanmasının ardından konuşma yapan yeni transferlerden Sezer Öztürk, şunları söyledi: "Transferimde çok emeği bulunan Başkanımız Fikret Orman’a çok teşekkür ederim. Ama gerçek teşekkürü sahadaki performansımla yapmak istiyorum. 10 güne ihtiyacım var. İnanıyorum ki bu sürede gerçek performansıma yükseleceğim."

Gökhan Töre ise "Benim ve arkadaşlarımın transferlerinin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Umarım takımımız başarılı bir performans gösterir ve hedeflerimize ulaşırız.” ifadelerini kullandı.

Bir dönem Beşiktaş formasını giymiş Serdar Kurtuluş da "Burada tekrar bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Transferimde emeği bulunan herkese teşekkür ederim. Yeni arkadaşlar geldi takıma. Amacımız Beşiktaş’a katkıda bulunmak. Kendimize çok güveniyoruz. Hedefi olan bir takıma geldik. Taraftarlarımıza koşan yardımlaşan bir takım izlettirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

 

www.istanbulhaber.com.tr

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim