• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Beşiktaş RMK Marine’de derbi hazırlıkları sürüyor

Beşiktaş RMK Marine’de derbi hazırlıkları sürüyor
Beşiktaş RMK Marine Takımı, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında 16 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da Süleyman Seba Spor...

Beşiktaş RMK Marine Takımı, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında 16 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da Süleyman Seba Spor Salonu'nda Galatasaray ile derbi maça çıkacak.

Siyah beyazlılarda şampiyonluk yolunun en önemli virajı olan Galatasaray maçının hazırlıkları devam ediyor. Beşiktaş RMK Marine Takımı, Süleyman Seba Spor Salonu'nda antrenör Tacettin Çıpa yönetiminde iki saat süren idmanla derbinin hazırlıklarını sürdürdü.

TACETTİN ÇIPA: SEZONUN EN KRİTİK MAÇINA ÇIKACAĞIZ

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin en önemli maçını oynayacaklarını belirten antrenör Tacettin Çıpa, "Sezonun en önemli ve kritik maçına çıkacağız. Kendi sahamızda oynayacağız. Buraya kadar getirdik. Galatasaray'ı yenip şampiyonluğu taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. Ferit Gümüş maç saatine kadar iyileşecek. Onun dışında diğer oyuncularımız maçın öneminin bilincinde ve hazırlar. Taraftarlarımızdan şampiyonluk yolundaki bu çok önemli maçta destek bekliyoruz." dedi.

Oyunculardan Kaan Dalay, yaptığı açıklamada şampiyonluğa çok yakın olduklarını belirterek, "Çok iyi durumdayız. Şampiyonluğa çok yakınız. İnşallah Galatasaray'ı yeneceğiz ve şampiyon olacağız. Avrupa Şampiyonası'nda da derece elde etmek istiyoruz. Taraftarlarımızı Galatasaray maçına davet ediyoruz." derken, bir diğer sporcu Özgür Gürbulak ise şöyle konuştu:

"Taraftarlarımız derbide bizi yalnız bırakmasınlar. Maça iyi hazırlanıyoruz. İlk yarıda Galatasaray'ı yenmiştik. Galatasaray'ı burada da yenerek şampiyonluğu büyük ölçüde garantilemek istiyoruz. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar. Arkadaşlarım ellerinden geleni yapıyorlar. Bu sene inanıyorum ki şampiyon olacağız."

Cihan

Beşiktaş RMK Marine’de derbi hazırlıkları sürüyor

Beşiktaş RMK Marine’de derbi hazırlıkları sürüyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim