• BIST 9543.84
  • Altın 2486.704
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.7923
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Belediyenin Türk Bayrağı Hassasiyetine Muhtarlardan Teşekkür

Belediyenin Türk Bayrağı Hassasiyetine Muhtarlardan Teşekkür
Turgutlu Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale Deniz Zaferi ile yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislere saygı, terör...

Turgutlu Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale Deniz Zaferi ile yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislere saygı, terör örgütüne tepki amacıyla ilçede bulunan tüm muhtarlara Türk Bayrağı hediye etti.

Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede bulunan 61 mahalle muhtarına birlik ve beraberliğin sembolü olan Türk Bayrağı hediye edildi. Son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki ve 18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Bülent Gökmen ve ekibi ilçede bulunan muhtarları tek tek ziyaret ederek bayrakları hediye etti.

"Ülkemizde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimize ve halkımıza başsağlığı diliyor, yaşanan bu olayları ve destekçilerinin lanetliyoruz" şeklinde açıklamada bulunan Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Bülent Gökmen, "İçinde bulunduğumuz hafta Çanakkale Şehitlerini Anma haftası, şairinde de dediği gibi "olmasalardı olmazdık'. Biz de bu anlamda Turgutlu'muzda mahallelerimizde bulunan muhtarlık binalarımızdaki bayrakları yenileme ve bayraklarla donatma çalışması yaptık. Bayrağımız bizim için sonsuz öneme sahip. Turgutlu Belediyesi olarak bayrağımıza ve vatanımıza her zaman sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz. Bu vesile tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz" dedi.

MUHTARLIKLAR TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

Turgutlu Belediyesi'nin milli ve manevi değerlerimize olan hassas yaklaşımlarından dolayı başta Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden Turgutlu Muhtarları Derneği başkanı Avni Gürel, "Bayrağımız ulusumuzun övünç kaynağı ve bağımsızlığımız simgesidir. Atalarımızdan bizlere emanet edilen bayrağımızı en iyi şekilde muhafaza etmek bizlerin ilk görevidir. Turgutlu Belediye başkanımız Sayın Turgay Şirin ve ekibine bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Türk Bayrağı'nın bu millet için hayati bir öneme sahip olduğunu ifade eden Turgutlu'nun tek kadın muhtarı olan 7 Eylül Mahalle Muhtarı Deniz Bezen, "Bayrağımızın ne kadar değerli olduğunu her zaman her fırsatta ifade ediyoruz. Bu bayrak için ömrünü, hayatını ve canını verenleri bir kez daha rahmet ve minnet ile anıyoruz. Bayrağımız bizim baş tacımızdır. Bizler, bu bayrağın altında doğduk, bu bayrağın altında öleceğiz. Bizlere bu değerli hediyeyi veren Başkanımız Turgay Şirin'e teşekkür ediyoruz" dedi.

İstasyonaltı Mahallesi Muhtarı Orhan Kaya ise şunları söyledi:

"Bu duyarlı davranışından dolayı Turgutlu Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Bayrağımız bizim için oldukça önemli bir yere sahip. Bayrağımızı her zaman olduğu gibi bundan sonrada göklerde dalgalandırmaya devam edeceğiz."

Belediyenin Türk Bayrağı Hassasiyetine Muhtarlardan Teşekkür

Belediyenin Türk Bayrağı Hassasiyetine Muhtarlardan Teşekkür

Belediyenin Türk Bayrağı Hassasiyetine Muhtarlardan Teşekkür

Belediyenin Türk Bayrağı Hassasiyetine Muhtarlardan Teşekkür

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim