• BIST 9095.22
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Bebekli Müşterilerin Olduğu Markette Silahlı Gasp Girişimi

Bebekli Müşterilerin Olduğu Markette Silahlı Gasp Girişimi
Adana'da, bebekli müşterilerin olduğu bir markette kadın kasiyere silah dayayıp gasp yapmaya çalışan kişi, olay yerine 3 dakikada gelen polis tarafından...

Adana'da, bebekli müşterilerin olduğu bir markette kadın kasiyere silah dayayıp gasp yapmaya çalışan kişi, olay yerine 3 dakikada gelen polis tarafından yakalandı.

Olay, Seyhan ilçesi Yeşilyurt mahallesinde bir markette meydana geldi. 30 Aralık 2015 günü öğle saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde bir markete gıda malzemesi getiren Kemal Can Demiray'ın yanına yaklaşan bir kişi adres sordu. Demiray, "Sorduğunuz adres çok yakın, gelin sizi bırakayım" dedi. Bunun üzerine araca binen şahıs, kamyonet hareket edince belinden silahı çıkartıp "Çocuğuma ilaç alacağım bana para ver" dedi. Demiray, "Tamam sakin ol eczaneye gidelim ben sana ilaçlarını alırım" diye yanıt verdi. Şahıs, bu cevap üzerine, "Sen beni orada yakalatırsın" diyerek silahı Demiray'ın kafasına dayayıp para istedi. Ancak para alamayan zanlı kamyonda vites kutusunda bulunan 55 lirayı alıp Demiray'a "Aracı durdur ineceğim" diyerek araçtan inip kaçtı. Demiray da polisi aradı. Olay yerine gelen polis mahallede gaspçıyı yakalamak için çalışma başlattı.

"BANA KIYMA, KASAYI AÇMA YETKİM YOK"

Şahıs, akşam saatlerinde yüzünü atkı ile kapatıp bir markete girdi. Kasiyer Zeynep K'ün yanına gelen şahıs, kadına silah gösterip "Kasadaki bütün paraları ver" dedi. Kasiyer, "Benim kasayı açma yetkim yok sana paraları veremem" dedi. Şahıs, "Benim seninle işim yok paraları ver gideceğim" diyerek silahı kadına doğrulttu. Kasiyer ise "Benim yetkim yok, çocuklarım var beni çocuklarıma bağışla ne olur" diyerek kasayı açmadı. Eli silahlı şahıs kasiyerden parayı almaya çalışırken içeride bulunan müşteriler korkup marketten kaçmaya başladı. Bir vatandaşın kucağında bebeğiyle koşarak marketten çıktığı görüldü. Şahıs marketi boşaltıp kasiyer kadından para almak için silahla baskı yapmaya devam etti. Ancak kasiyer, bir görevlinin gelmesiyle ondan da güç alarak kasayı açmadı. Gasp girişimcisi daha sonra pes edip marketten para almadan çıktı.

MARKETTE BULUNAN BİR KADIN ŞOKA GİRDİ

Şahıs kaçtıktan sonra marketin arka kısmında bulunan bir kadın ön tarafa doğru geldi. Kadının şoka girdiği ve korkudan sürekli ağladığı görüldü. Kadını bir başka kadın teselli etmeye çalıştı. Ancak kadın bir türlü sakinleşmedi. Marketin arka kısmına götürülen kadın burada sakinleştirilmeye çalışıldı. Daha sonra tekrar güvenlik kamerasının gördüğü alana getirilen kadına su verildiği görüldü.

POLİS ÜÇ DAKİKADA GELDİ GASPÇIYI YAKALADI

Kasiyer Zeynep K., gaspçı kaçtıktan sonra polisi aradı. Olay yerine 3 dakika sonra gelen polis çevrede zanlıyı bulmak için çalışma başlattı. Bir evin bahçesine girerek gizlenen zanlı, polis tarafından yakalandı. Emniyete getirilip sorguya alındığında öğle saatlerindeki gasp olayının zanlısının da uyuşturucu bağımlısı Ömer Cem Ç. (28) olduğu belirlendi. Zanlı, gasp ve gasp girişiminden işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.

GÜLÜMSEYEREK BASIN MENSUBUNU UYARDI

Zanlının adliyeye sevk edilirken güldüğü görüldü. Ömer Cem Ç., basın mensuplarının soruları üzerine yanlış anlaşılma olduğunu, adliyede serbest kalacağını, çocuğunun olmadığını söyledi. Zanlı geri geri giderek kendisini çekmeye çalışan bir kameramana da "Dikkat et geri geri giderken düşme" diyerek uyarıda bulundu. Zanlı Ömer Cem Ç. daha sonra adliyeye götürüldü.

Bebekli Müşterilerin Olduğu Markette Silahlı Gasp Girişimi

Bebekli Müşterilerin Olduğu Markette Silahlı Gasp Girişimi

Bebekli Müşterilerin Olduğu Markette Silahlı Gasp Girişimi

Bebekli Müşterilerin Olduğu Markette Silahlı Gasp Girişimi

Bebekli Müşterilerin Olduğu Markette Silahlı Gasp Girişimi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim