• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Battalgazi Belediye Meclisi, Yeni Yılın İlk Toplantısını Yaptı

Battalgazi Belediye Meclisi, Yeni Yılın İlk Toplantısını Yaptı
Battalgazi Belediye Meclisi, 2016 yılının ilk toplantısını yaptı.

Battalgazi Belediye Meclisi, 2016 yılının ilk toplantısını yaptı. Ocak ayı olağan toplantısında, gündem maddeleri görüşüldü.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan toplantısını Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Toplantıda ilk olarak meclis üyelerinin ve vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Gürkan, yeni yılın insanlığa ve ülkemize huzur, mutluluk ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Gürkan'ın yeni yıl temennisinin ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıda, imar ile ilgili bazı gündem maddeleri İmar Komisyonu görüşü doğrultusunda oy çokluğu ile kabul edilirken, bazıları da İmar Komisyonu'na havale edildi. Toplantıda, içkili alan bölgesinin genişletilmesi ile ilgili gündem maddesi de oy birliği ile Hukuk, İmar, Çevre ve Sağlık komisyonlarına havale edildi. 2016 mali yılı içerisinde zabıta memurlarına aylık maktu fazla çalışma ücretinin belirlenmesi, sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi, geçici işçi vizelerinin belirlenmesi ve meclis üyelerinin huzur haklarının belirlenmesi ile ilgili gündem maddesi de oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi. Toplantıda, Battalgazi Belediyesinin iş ve işlemlerinin takibi, kredi protokolü ve benzeri konularda Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a yetki verilmesi konusundaki gündem maddesi ise oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda son olarak Denetim Komisyonu'na üye seçimi yapıldı. Oylama sonrası Denetim Komisyonu üyeliğine Hasan Demez, Osman Şaşa, Tuncer Bulgurlu, Yasemin Sultan Kurt ve Bayram Oymak seçildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Yeni Yılın İlk Toplantısını Yaptı

Battalgazi Belediye Meclisi, Yeni Yılın İlk Toplantısını Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim