• BIST 9046.62
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Başkent EDAŞ, 6 İlde Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkent EDAŞ, 6 İlde Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor
Başkent Elektrik Dağıtım AŞ, Kastamonu, Kırıkkale, Bartın, Çankırı, Karabük ve Zonguldak'ta bakım çalışmalarına devam ediyor.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ, Kastamonu, Kırıkkale, Bartın, Çankırı, Karabük ve Zonguldak'ta bakım çalışmalarına devam ediyor.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre; Zonguldak'ta kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmetinin sağlanması kapsamında bu yıl Ocak, Şubat ve Mart aylarında bakım çalışmalarına devam etti.

Başkent EDAŞ, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. 2016 yılının ilk çeyreğini oluşturan Ocak, Şubat ve Mart aylarında 42 kilometre uzunluğundaki hattın bakımını tamamlayan Başkent EDAŞ, 2.306 adet aydınlatma armatürünü de kontrolden geçirdi. 1 trafonun yenilendiği kentte, 38 dağıtım merkezi ile 81 panonun bakımı yapıldı.

Kesintisiz enerji hedefiyle yola çıkan Başkent EDAŞ'ın Zonguldak'ta bakım ve yatırım çalışmaları önümüzdeki dönemde de devam edecek.

BARTIN'DAKİ ÇALIŞMALAR

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ, Bartın'da kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2016 yılının Ocak, Şubatve Mart aylarında bakım çalışmalarını sürdürdü, 4 trafoyu yeniledi.

Başkent EDAŞ, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Başkent EDAŞ, 2016'nın Ocak, Şubat ve Mart aylarında 2.259 adet aydınlatma armatürünü kontrolden geçirdi. 4 trafonun yenilendiği kentte, 8 dağıtım merkezi ile 57 panonun bakımı yapıldı.

Yıla hızlı başlayan ve ilk çeyrekte bakım ve yenileme çalışmalarına öncelik veren Başkent EDAŞ'ınönümüzdeki dönemde de yatırımları devam edecek.

KIRIKKALE'DE BAKIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ, Kırıkkale'de kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2016 yılının Ocak, Şubatve Mart aylarında bakım çalışmalarına devam etti; 43 kilometrelik hattın bakımı tamamladı.

Başkent EDAŞ, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Bu yılın ilk çeyreğini oluşturanocak, şubat ve mart aylarında 43 kilometre uzunluğundaki hattın bakımını tamamlayan Başkent EDAŞ, 5.684 adet aydınlatma armatürünü de kontrolden geçirdi. 2 trafonun yenilendiği kentte, 23 dağıtım merkezi ile 44 panonun bakımı yapıldı.

Kırıkkale'de kesintisiz enerjiyi hedefleyen Başkent EDAŞ'ın bakım ve yatırım çalışmaları, önümüzdeki dönemde de devam edecek.

ÇANKIRI'DA BAKIM ÇALIŞMALARI

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ, Çankırı'da da kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2016 yılının Ocak, Şubatve Mart aylarında bakım çalışmalarına devam etti, 90 kilometrelik hattın bakımı tamamladı.

Başkent EDAŞ, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. 2016'nın Ocak, Şubatve Mart aylarında 90 kilometre uzunluğundaki hattın bakımını tamamlayan Başkent EDAŞ, 451 adet aydınlatma armatürünü de kontrolden geçirdi. 2 trafonun yenilendiği kentte, 41 adet trafo binası ve dağıtım merkezi 68 panonun bakımı yapıldı.

Başkent EDAŞ, 2016'nın ilk çeyreğinde yeni yatırımlarına da devam etti. Kentte 21 adet yeni aydınlatma montajı gerçekleşti.

Başkent EDAŞ, Çankırı'da kesintisiz enerjiyi sağlamak amacıyla önümüzdeki dönemde de çalışmalarını ve yatırımlarını sürdürecek.

KARABÜK'TEKİ ÇALIŞMALAR

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ, Karabük'te kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2016 yılının Şubat ve Mart aylarında bakım çalışmalarına devam etti. Kentte 155 panonun bakımı yapıldı.

Başkent EDAŞ, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda çalışmalarına hız veren Başkent EDAŞ, 2016'nın Şubat ve Mart aylarında 1.241 adet aydınlatma armatürünü kontrolden geçirdi. 7 trafonun yenilendiği kentte, 18 dağıtım merkezi ile 155 panonun bakımı yapıldı.

Kentte sürdürülebilir enerji için Başkent EDAŞ'ın bakım ve yatırım çalışmaları önümüzdeki dönemde de devam edecek.

KASTAMONU'DAKİ BAKIM ÇALIŞMALARI

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ, Kastamonu'da kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2016 yılının Şubat ve Mart aylarında bakım çalışmalarına devam etti.

Başkent EDAŞ, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. 2016'nın Şubat ve Mart aylarında 81 kilometre uzunluğundaki hattın bakımını tamamlayan Başkent EDAŞ, 250 adet aydınlatma armatürünü de kontrolden geçirdi. 2 trafonun yenilendiği kentte, 21 dağıtım merkezi ile 18 panonun bakımı yapıldı.

Kastamonu'da kesintisiz enerji hedefleyen Başkent EDAŞ'ın bakım ve yatırım çalışmaları önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Başkent EDAŞ, 6 İlde Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkent EDAŞ, 6 İlde Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkent EDAŞ, 6 İlde Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim