• BIST 9044.53
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Zolan’dan Çocuklara Horoz Şekeri

Başkan Zolan’dan Çocuklara Horoz Şekeri
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bayramyeri Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte çocuklarla...

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bayramyeri Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte çocuklarla bir araya geldi. Çocuklara horoz şekeri ve balon veren Başkan Zolan, "Çocuklarımızın gelecekte bu ülkeye hizmet edecek donanımlara sahip olmaları için gayretlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bayramyeri Meydanı'nda bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Çocuk Meclisi Başkanı Turguthan Salar, Çocuk Meclisi üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan tarihinin çok önemli olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bu bayramı bu milletin geleceğinin teminatı olan çocuklarımıza armağan etmiş. Biz de çocuklarımızın gelecekte bu ülkeye hizmet edecek donanımlara sahip olmaları için gayretlerimizi sürdürüyoruz. Onlar bu ülkeye, bayrağımıza, vatanımıza, inancımıza ve tüm değerlerimize sımsıkı sahip çıkacaklar" dedi.

Atatürk'ün "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözlerini hatırlatan Başkan Zolan, "Milletin iradesi ne olursa olsun ona saygı duyup, bağlı kalacağız. Demokrasi adına hiçbir taviz vermeyeceğiz. Ben bu duygularla çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Bu güzellikleri yaşayın. Gelecek sizlerle güzelleşsin" diye konuştu. Program konuşmanın ardından Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyelerinin okuduğu şiir ve şarkılarla devam etti. Başkan Zolan, programın sonunda meydanda bulunan çocuklara horoz şekeri ve balon dağıttı.

Başkan Zolan’dan Çocuklara Horoz Şekeri

Başkan Zolan’dan Çocuklara Horoz Şekeri

Başkan Zolan’dan Çocuklara Horoz Şekeri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim