• BIST 9079.97
  • Altın 2300.464
  • Dolar 32.3187
  • Euro 35.088
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Yüksel okul müdürleri ile bir araya geldi

Başkan Yüksel okul müdürleri ile bir araya geldi
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ilçede faaliyet gösteren lise ve ortaokul müdürleri ve müdür yardımcıları ile bir araya geldi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ilçede faaliyet gösteren lise ve ortaokul müdürleri ve müdür yardımcıları ile bir araya geldi. Yüksel, okulların ihtiyaçları ve okullarda yapılması planlanan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantıda, Başkan Yüksel'e Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar ve Birim Müdürü Suat Durmaz da eşlik etti. Yüksel, okul idarecilerinin dile getirdiği taleplerle birlikte okulların eksikleri ve ihtiyaçlarını not ederek en kısa sürede giderilmeleri talimatını verdi.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından açılan Paşa Kafe'de düzenlenen kahvaltılı toplantıda okul yöneticileri ile buluşan Yüksel, öğrencilerin okul hayatlarının yanı sıra sosyalleşebilecekleri, spor ve sanatla iç içe bir eğitim dönemi geçirebilmeleri için hazırlıklar yaptıklarını, bunun yanında Ata Tepe Gençlik Merkezi projesi ile 15 bin öğrencinin her anlamda yararlanabileceği bir kompleksi şehre kazandırmak için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

"Okullarımızın taleplerini ciddiyetle ele alıyoruz"

Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Yüksel, "Süleymanpaşa'mızdaki lise ve ortaokullarımızın müdür ve müdür yardımcılarıyla bir araya gelerek, ilçemizdeki okullarda yapacağımız projelerimize ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından organize edilen toplantıda, Paşa Kafe'de ağırladığımız okul yöneticilerimizin taleplerini dinleyerek, okullarımızın ihtiyaçlarını ve eksiklerini değerlendirdik. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmelerinin yanında sportif ve sanatsal faaliyetlerle de kendilerini geliştirmelerini, geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin donanımlı bir şekilde okullarından mezun olmalarını arzuluyoruz. Bu açıdan, Süleymanpaşa'mızdaki okullarımızın her türlü talebini ciddiyetle ele alıyor ve üzerimize düşen neyse yerine getirmeye gayret ediyoruz. Toplantımızın öğrencilerimize, okullarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Başkan Yüksel okul müdürleri ile bir araya geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim