• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Yılmaz’dan ’2019’ vurgusu

Başkan Yılmaz’dan ’2019’ vurgusu
AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve Yönetimi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a makamında iadeyi ziyarette bulundu.

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve Yönetimi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a makamında iadeyi ziyarette bulundu. 2019 vurgusu yapan Yılmaz, "İnşallah kol kola, hep beraber, ülkemizin ve Samsunumuzun geleceği için çalışacağız" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, daha önce hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiği AK Parti Atakum İlçe Teşkilatını makamında ağırladı. Ziyarete AK Parti Atakum İlçe Başkanı Avukat Haluk Köksoy ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı.

"Yönetim kurulumuzla birlikte sizleri ziyaret etmek, hasbihal etmek istedik" diyerek sözlerine başlayan İlçe Başkanı Köksoy, "Yoğun programınız içinde bize de zaman ayırdığınız için öncelikle teşekkür ederiz. Bize her zaman destek olduğunuzu biliyoruz. Rabb'im sizlere kolaylık versin. Başarılı çalışmalarınızla kentimiz yükselen bir değer. İnşallah bunu katlayarak, üst üste daha fazla zirveye taşıyarak Samsun halkımıza güzel hizmetler yapmaya biz de vesile olacağız. AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı olarak 24 saat sizin yanınızdayız" şeklinde konuştu.

"2019 için el ele kol kola çalışacağız "

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Allah hep birlikte güzel işler yapmayı nasip etsin, yolunuz açık olsun. Atakum Samsunumuzun en önemli ilçelerinden birisi. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Biz her zaman beraberiz. 2019 çok uzak değil, yoğun işlerimiz var. Samsunumuzun ve ülkemizin geleceği açısından yoğun çalışmalar olacak. İnşallah kol kola, hep beraber, ülkemizin ve Samsunumuzun geleceği için gece gündüz durmadan yorulmadan koşturacağız. Rabbim yolumuzu açık etsin. Birlik ve beraberliğimizi daim kılsın" diye konuştu.

Başkan Yılmaz'ı duygulandıran fotoğraf

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, özel bir lise yöneticileri ve öğrencilerini de makamında ağırladı. Ziyarette öğrencilerden Sinem Sarıkaya'nın 14 yıl önce küçük bir çocuk iken dedesinin kucağında Başkan Yılmaz ile çektirdiği fotoğrafı tekrar göstermesi Yılmaz'ı duygulandırdı. Almanya, Polonya ve Fransa'dan gelen öğrencilerin de yer aldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, eğitime yapılan yatırım ve katkının, geleceğe yatırım yapmak anlamına geldiğini belirterek, öğrencilerden gelecekte Samsun'u en güzel şekilde temsil etmeleri için hedeflerini yüksek tutmalarını istedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim