• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Yaşar Ata Mahallesi esnafıyla kahvaltıda buluştu

Başkan Yaşar Ata Mahallesi esnafıyla kahvaltıda buluştu
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ata Mahallesi esnafını kahvaltıda ağırladı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ata Mahallesi esnafını kahvaltıda ağırladı.

Akor Düğün Salonu'nda verilen kahvaltıya Başkan Yaşar'ın yanı sıra, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Hüseyin Boran, Yaşar Neslihanoğlu, Yenimahalle Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Kayhan Yüregir, Ata Mahallesi muhtarı ve çok sayıda esnaf katıldı.

Buluşmada esnafa verdiği önemden bahseden Yaşar, "Belediyeyle ilgili her türlü konuda esnafımızın ve sanayicimizin yanında oldum, olmaya da devam edeceğim. Benim görevim size hizmet etmek. Esnaf ve sanayici ne kadar iyi olursa belediyelerin güçleri de o kadar artar. Bu ülke bizim, beraber üreteceğiz, beraber yaşayacağız" dedi.

Yaşar'dan Ata Mahallesi'ne müjde

Göreve geldiği günden itibaren ilçeye kazandırdıklarını birer birer anlatan Başkan Yaşar, "Yenimahalle'nin her noktası belediyeden aynı eşitlikte hizmet alacak sözünü vermiştim, sözümü de tuttum. Temmuz ayında Ata Mahallesi'nde Kültür Merkezi, büyük bir park ve parkın içinde ikinci bahar lokali açacağız. Yaşlılarımıza ve emeklilerimize gazete okuma, sohbet edebilme, vakit geçirme imkanı oluşturmuş olacağız. Bunların hepsi sizin paranızla oluyor. Bugün Yenimahalle, yaptığı yatırımlarla örnek gösterilen, takdir edilen bir ilçe haline geldi. Çünkü biz kaynaklarımızı doğru ve verimli kullanıyoruz" diye konuştu.

"Yapacaklarımız henüz bitmedi"

Sözlerine Yenimahalle sevdalısı olduğunu da ekleyen Yaşar, "Yenimahalle'de sanayici oldum, tüccar oldum, turizmci oldum. 2009'da partim bana bu görevi verdiğinde Yenimahalle'yi sevdiğim için ve Yenimahalle'ye borcumu ödemek için görevi kabul ettim. Eğer partim beni tekrar aday gösterirse, sizler de bana destek olursanız bir dönem daha Yenimahalle'ye hizmet etmek istiyorum. Benim sevdam Yenimahalle sevdası" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim