• BIST 9708.23
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Üzülmez’den Örnek İş Yeri Belgesi

Başkan Üzülmez’den Örnek İş Yeri Belgesi
Kartepe Belediyesi, ilçe esnafları arasında yaptığı değerlendirme sonucu, örnek işyeri ve teşekkür belgelerini işletmelere vermeye devam ediyor.

Kartepe Belediyesi, ilçe esnafları arasında yaptığı değerlendirme sonucu, örnek işyeri ve teşekkür belgelerini işletmelere vermeye devam ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mal ve hizmetlerde daha kaliteli, iş ahlakına bağlı, hijyen koşullarına uyan, dürüst ve hassas ticaret anlayışı ile çalışan işletmelerin artması ve bu tür işletmeler arasında rekabet ortamı oluşturmak için örnek işyeri projesini ilçede hayata geçirdi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in talimatları doğrultusunda başlatılan proje ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimler sonunda, 2015'in son belgesini almaya hak kazanan İstasyon mahallesi'nde Bilgen Tavukçuluk oldu.

Köseköy'ün başarılı esnaflarından Muammer Bilgen'i iş yerinde ziyaret eden Kartepe belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, işletme sahibine belgelerini bizzat takdim etti. İşletme sahibini tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "İlçede ticari hayata renk katan işletmelerin işine, müşterisine ve mesleğine saygılı bir çalışma içinde olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Bu davranış ve tutum içinde olan işletmeler, insanlar bunun bereketinden ve nimetinden her zaman faydalanır. Bunun bilincinde olan işletmeleri ön plana çıkartmak, örnek teşkil etmek ve rekabeti artırmak amacıyla örnek iş yeri ve teşekkür belgeleri ile onurlandırmaya devam ediyoruz. Muammer Bilgen kardeşimizi de bu anlamda gösterdiği gayretler ve sunduğu hizmetten dolayı tebrik ederim" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in elinden "Örnek İşyeri" ve "Teşekkür Belgesi"ni alan Muammer Bilgen de, "Sizinle birlikte ilçede uygulamaya konan bu çalışmayı ben de takdir ile izliyordum. Bu onura beni de layık görmüş olmanızdan gurur duydum. İlginiz ve teveccühünüz için ayrıca teşekkür ederim" dedi.

İş yeri ziyaretinde Başkan Üzülmez'e Belediye Başkan Yardımcıları Murat Sabri Çakır ve Mehmet Filiz ile belediye meclis üyesi Nurdane Erişti ve İstasyon Mahalle Muhtarı Şerif Tezcan da eşlik etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim