• BIST 9079.97
  • Altın 2322.905
  • Dolar 32.3205
  • Euro 34.9161
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Üzülmez Kadın Spor Merkezini İnceledi

Başkan Üzülmez Kadın Spor Merkezini İnceledi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez yakın zamanda Kartepe Belediyesi tarafından faaliyete geçirilecek olan Kadın Spor Merkezlerinde incelemelerde bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez yakın zamanda Kartepe Belediyesi tarafından faaliyete geçirilecek olan Kadın Spor Merkezlerinde incelemelerde bulundu.

Kartepe Belediyesi, 2016 yılında 9 kadın spor merkezini hizmete açmayı planlıyor. Kartepeli kadınlara yönelik hizmetleri arasında büyük ilgi gören Kadın Spor Merkezleri sayısını her geçen gün artıran Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ertuğrul Gazi Mahallesi ve Köseköy Merkezi'nde açılacak salonlarda incelemelerde bulundu.

Sadece bayanlara özel hizmet veren spor merkezlerinde uzman eğitmenler nezaretinde Kartepeli kadınlar spor aktivitelerinden haftanın beş günü saat 10.00 ile 19.00 arasında ücretsiz faydalanıyorlar. Merkezlerde koşu bandı, eliptik bisiklet, kondisyon bisikleti, ağırlık istasyonu, dambıl ve ağırlık setleriyle spor yapabilen kadınlar, yer minderleri ve pilates topları ile de form tutuyorlar. Merkezlere kayıt yaptıran kadınlar, pilates ve step-aerobik derslerine katılarak spor yapıp sağlıklı kalıyorlar.

9 MERKEZ DAHA YOLDA

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmete sunulan merkezlerden 2016 yılında 9 tane daha açılacak. Yılın ilk iki merkezi için Ertuğrul Gazi mahallesi ve Köseköy mahallesinde hazırlıklar tamamlandı. Kayıtların alınmasına başlanan merkezlerde eğitimler 2 Şubat Salı günü başlayacak. Önümüzdeki süreçte Maşukiye ve Hasanpaşa Merkezlerini açacak Kartepe Belediyesi yıl sonuna kadar 5 merkezi daha kadınların hizmetine sunmayı planlıyor.

Kadın Spor Merkezlerinin salonları için alınan spor aletlerini ve salonların kullanım alanlarını gözden geçiren Başkan Üzülmez, "Kartepelilerin refahı ve yaşam kalitesi için sosyal belediyecilik anlayışını her şeyin önünde tutuyoruz. Sunduğumuz hizmetlerin sorunsuz işlemesi için de yatırımlarımızı yakından takip ediyoruz. Kartepeli hanım kardeşlerimize özel hizmet verecek spor salonunda, uzman eğitmenler tarafından önceden belirlenen programlara göre spor salonuna gidip spor aktivitelerini yapacaklar. Her mahallede açmayı planladığımız spor merkezleri şimdiden ilçemize kadınlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim