• BIST 9060.78
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Tuna Anketten Birinci Çıktı

Başkan Tuna Anketten Birinci Çıktı
Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, anketmersin.com internet sitesinin düzenlediği ankette "2015'in en başarılı ilçe belediye başkanı...

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, anketmersin.com internet sitesinin düzenlediği ankette "2015'in en başarılı ilçe belediye başkanı seçilerek, "Altın Kalem Ödülü'ne layık görüldü.

Akdeniz Medya Grubu bünyesinde faaliyet gösteren "anketmersin.com'un düzenlediği ve 6 ay süren "2015 Yılının En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Kim?" konulu anket, 31 Aralık 2015 tarihinde sona erdi. Ankete yaklaşık 6 bin 500 kişi katıldı. TC kimlik numarası ve telefon numarasına gelen kod ile yapılan ankete katılanların bin 558'inin oyunu alan Toroslar Belediye Başkanı Tuna, birinci sırada yer aldı.

Akdeniz Medya Grubu tarafından geleneksel hale getirilmesi planlanan Altın Kalem Ödülü'ne layık görülen Tuna, ödülünü bu ay içerisinde gerçekleştirilmesi düşünülen resepsiyonda alacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Tuna, 12 yıllık görev süreleri içerisinde Toroslar'ın çehresini değiştirecek yatırımlar ve hizmetlere imza attıklarını vurguladı. Hizmet anlayışlarının "ben yaptım oldu" mantığı değil, birlikte yönetmek olduğunun altını çizen Tuna, "Hizmetlerimizi yaparken vatandaşlarımızın da fikirlerini alıyoruz. Bir mahallede bir proje uygulayacaksak ve eğer mahalle sakinlerimiz olumsuz yönde görüş belirtiyorlarsa o projeyi ya hiç uygulamıyoruz ya da vatandaşlarımızın talep ettiği farklı bir proje ile değiştiriyoruz" dedi.

Toroslar'a ve Toroslar halkına hizmet etmenin kendileri için onur verici olduğunu kaydeden Tuna, "Ortaya koyduğumuz hizmetler ve vatandaşlarımızın teveccühü ile 12 yıllık görev süremiz içerisinde 8 kez "Yılın Belediye Başkanı', 7 kez de "Yılın Spor Adamı" seçilmenin gururunu yaşıyoruz. Bize layık görülen bu ödülü de her zaman olduğu gibi vatandaşlarımız adına alıyoruz. Bizleri bu ödüle layık gören tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Aldıkları her ödülün çalışma azimlerini arttırdığını ve üzerlerine biraz daha fazla sorumluluk yüklediğinin bilincinde olduklarını belirten Tuna, şunları kaydetti: "Bu bilinçle hareket ederek Toroslarımızı daha modern bir kent yapma yolundaki adımlarımıza her gün bir yenisini daha ekliyoruz. "Zoru hemen, imkansızı zamanla başaracağız" ilkesiyle hareket ederek ilçe insanımızın yaşam kalitesini arttırmak için yine vatandaşlarımızla birlikte elimizden geldiğince çalışacağız."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim