• BIST 9581.55
  • Altın 2489.153
  • Dolar 32.5357
  • Euro 34.877
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Tollu, Gazetecilerle Buluştu

Başkan Tollu, Gazetecilerle Buluştu
Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, ilçede görev yapan gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, ilçede görev yapan gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Tollu, gazetecilerin son derece onurlu bir mesleği icra ettiklerini söyledi.

Erdemli Belediyesi, Çalışan Gazeteciler Günü'nü, gazeteciler ve ailelerine verdiği yemekle kutladı. Yemekte, Başkan Tollu da gazetecilerle buluştu. Etkinlikte yaptığı konuşmada, gazeteciliğin son derece özveri ve değer isteyen bir meslek olduğunun altını çizen Tollu, bunun kıymetinin hem toplumca hem de gazeteci olarak herkes tarafından iyi bilinmesi gerektiğini kaydetti. Gazetecilerin son derece onurlu bir mesleği icra ettiklerini vurgulayan Tollu, "Bu onurlu mesleği icra edenlere toplumca sahip çıkılması gerekiyor. Gazetecilik herkesin harcı değil. Sağlam karakter ve yürek isteyen bir meslektir. Her kesimde olduğu gibi gazetecilikte de kendini bilmezler maalesef vardır. İftira atmayı haberle karıştıranlar, yorumla haberi karıştıranlar, gazeteci etiğine sadık kalmayanlar elbette tüm dünyada vardır. Biz ilçemizde böyle bir durum olmadığını biliyoruz. Değerli arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onlar bizim gören gözümüz, duyan kulağımız" dedi.

Gazetecilerin zor şartlarda görev yaptıklarını da belirten Tollu, "İşleri münasebetiyle her an bir saldırıya maruz kalabilmektedirler. Oysa onlar sadece görevlerini yerini getiriyorlar. Biz biliyoruz ki, gazetecilerin bir mesaisi olmaz. Gece gündüz her an karşımıza çıkabilirler. Onları her zaman her yerde görebiliriz. Zira onlar çok ulvi bir görevi yerine getiriyorlar. Dolayısı ile yağmurda, çamurda durmadan haber için koşturan basın emekçilerinin, gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım" diye konuştu.

Konuşmasının ardından gazetecilerle sohbet eden ve belediye çalışmalarını anlatan Tollu, herkesin Erdemli'nin yönetilmesinde söz sahibi olması gerektiğini, gazetecilerin de önerilerinden, fikirlerinden yararlanmak istediklerini kaydederek, "Aynı şekilde, eksik ya da yanlış yaptığımız işler varsa da bizleri lütfen uyarın" şeklinde konuştu.

Başkan Tollu, Gazetecilerle Buluştu

Başkan Tollu, Gazetecilerle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim