• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Tok, MÜSİAD’ın Konuğu Oldu

Başkan Tok, MÜSİAD’ın Konuğu Oldu
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD ) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen birlik ve beraberlik...

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD ) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen birlik ve beraberlik buluşmalarının konuğu oldu.

Samsun Çarşı Restoran'da düzenlenen buluşma programına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra MÜSİAD Samsun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Sar, İŞKUR Samsun İl Müdürü Hasan Kılıçarslan, Samsun Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ünal Kaya ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Birlik ve beraberlik buluşmalarına önem verdiklerini belirten MÜSİAD Samsun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Sar "İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a ve İŞKUR Samsun İl Müdürü Hasan Kılıçarslan, Samsun Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ünal Kaya'ya bizleri bu özel gecemizde onurlandırdıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) olarak geleneksel hale getirdiğimiz birlik ve beraberlik buluşmalarımızın bir yenisini daha üyelerimiz ve konuklarımız ile birlikte icra ediyoruz. Bizler inanıyoruz ki birlik ve beraberliğin olduğunu her yerde başarı başarının olduğu her yerde ise mutluluk vardır. Bizler de bu prensipten yola çıkarak bu buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Her programımızda bizlerin yanında olan her zaman destekçimiz olan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

"BAŞARININ SIRRI YORULMADAN ÇALIŞMAK"

MÜSİAD'ın büyük zorlukları aşarak başarılı noktalara geldiğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise "Geleneksel hale getirilen MÜSİAD üye buluşmaları 3.'sü gerçekleştirilen birlik ve beraberlik buluşmasında MÜSİAD ailesi ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. MÜSİAD ailesinde ki herkesi kutluyorum. Görüyorum ki kuruluşundan bu güne kadar hala bu derneğe emek veren dostlarım ağabeylerim var. MÜSİAD zor günlerden geçerek bu günlere geldi. Ama artık bakıyoruz MÜSAİD çok güzel noktalara, üye alırken seçici bir duruma gelmiş. Bu büyük aileyi en içten dileklerim ile tebrik ediyorum. Kendilerini yakinen takip ediyorum. Çalışmalarını hizmetlerini projelerini izliyorum. Gerçekten başarılı büyük işlere imza atılıyor. Gece gündüz yoğun bir şekilde çalışarak yorulmak bilmeyen başarılı bir ekip oluşturmuşlar. Bu buluşma toplantılarına baktığımda eski dostlarımızı ağabeylerimizi görüyorum. O büyüklerim, dostlarım gerçekten zamanında büyük işlere imza atmış başarının peşini hiçbir zaman bırakmayan insanlar. Bizler de bu ağabeylerimizden büyüklerimizden geçmiş tecrübelerimizden faydalanarak İlkadım'da büyük işlere adım atıyoruz. Yapamaz denilen her şeyi Allah'ın izini ile yaptık ve çoğunu da halkımızın hizmetine sunduk. Takip edenlerin bildiği gibi kısa zaman sonra yine halkımızın kullanımına sunacağımız birden çok projemiz var. Halkımızın taleplerini dinliyor, o taleplere fazlasıyla cevap verecek şekilde projelerimizi hazırlıyor ve hizmete sunuyoruz. Gerek halkımızla gerek derneklerimizle sık sık bir araya gelerek istişareler yapıyoruz. Bu istişareler sonucu yaptığımız hizmetlerimiz hem bizleri memnun ediyor hem de halkımızı memnun ediyor. Birlik ve beraberlik içinde yapılan her iş huzuru ve mutluluğu peşinden getirir. Bu güzel akşamı hazırlayan MÜSİAD ailesine teşekkür ediyor. Böylesi güzel birlik ve beraberliğin daim kalmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Başkan Tok, MÜSİAD’ın Konuğu Oldu

Başkan Tok, MÜSİAD’ın Konuğu Oldu

Başkan Tok, MÜSİAD’ın Konuğu Oldu

Başkan Tok, MÜSİAD’ın Konuğu Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim