• BIST 9679.82
  • Altın 2504.8
  • Dolar 32.582
  • Euro 34.8471
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Togar: “Halktan Kopmadık”

Başkan Togar: “Halktan Kopmadık”
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "30 Mart yerel seçimleri öncesi vatandaşlarımızla yapmış olduğumuz sohbetlerde, seçimi kazanmamız halinde, aranan...

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "30 Mart yerel seçimleri öncesi vatandaşlarımızla yapmış olduğumuz sohbetlerde, seçimi kazanmamız halinde, aranan değil, halkın içinde olan başkan olacağımızın sözünü vermiştik" dedi.

Vatandaşların tüm sorunlarıyla yakından ilgilenen Togar yaptığı açıklamada, "Halkla iç içe olmayan bir belediye düşünülemez. Bizim en büyük hedefimiz sosyal ve şeffaf bir belediye anlayışı oluşturmaktır. İktidara geldiğimizde ilk icraatlarımızdan birisi "Çözüm Merkezi" birimini faaliyete geçirmek oldu. Bu birim vatandaşlarımızla belediye arasındaki iletişimi sağlamak konusunda önemli bir adımdı. Hemşerilerimizle haftanın ilk günü düzenli olarak bir araya gelip, onların taleplerini isteklerini dinleyip çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu anlayışla halktan ve ilçe sorunlarından kaçarak değil, halk günlerini düzenleyerek halk için halkla birlikte çözüm üretiyoruz" diye konuştu.

PAZAR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, pazar yeri esnafını ziyaret ederek, üreticilerin istek ve taleplerini dinledi. Pazar esnafı ürünlerini daha kolay satışa sunabilmek için Başkan Togar'dan daha iyi koşullarda satış yapabilecekleri bir pazar yeri talebinde bulundular. Hasan Togar, "Tekkeköy, Karadeniz Bölgesi'ndeki önemli tarım merkezlerinden biri. Biz de ilçemizde kırsal köylerimizde üretilen organik köy ürünlerinin daha hijyenik bir ortamda satışa sunabilecekleri, içinde mescidinin, bay ve bayan tuvaletlerinin ve dinlenme alanlarının olduğu, Tekkeköy'ün vizyonuna yakışır bir pazar yeri için gerekli çalışmaları başlatacağız" açıklamasında bulundu.

Başkan Togar: “Halktan Kopmadık”

Başkan Togar: “Halktan Kopmadık”

Başkan Togar: “Halktan Kopmadık”

Başkan Togar: “Halktan Kopmadık”

Başkan Togar: “Halktan Kopmadık”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim